Düzce'de Servis Şoförü Skandalı! 16 Yaşındaki Lise Öğrencisini Okul Önünde Dövdü, Sebebini Duyanlar İnanamadı

TAKİP ET

Düzce'de 16 yaşındaki bir lise öğrencisini kendisine el hareketi yaptığı gerekçesiyle okulunun önünde döven servis şoförü polis tarafından her yerde aranıyor.

Düzce’de 16 yaşındaki bir lise öğrencisini kendisine el hareketi yaptığı gerekçesiyle okulunun önünde döven servis şoförü polis tarafından her yerde aranıyor.

Olay, Düzce Borsa Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. 16 yaşındaki lise öğrencisi E.G’nin okulunun önünde bir servis şoförü tarafından kendisine el hareketi yaptığı iddiası ile dövüldü. Lise öğrencisi E.G’yi dövdükten sonra olay yerinden kaçan servis şoförünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

EL KOL HAREKETİ YAPTI DİYE DÖVMÜŞ

Akşam saatlerinde meydana gelen skandal olayda alınan bilgilere göre, okuldan çıkan ve evine gitmek üzere okulun hemen yanında bulunan durağa doğru giden E.G’nin arkasından gelen bir servis şoförünün öğrencinin arkasından korna çaldığı ve aracını durdurarak öğrenciye ‘Neden baba el kol hareketi yapıyorsun’ diyerek darp etmeye başladığı öğrenildi. Servis şoförünün darp etmeye başladığı öğrenci çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kurtulurken hemen polisi arayarak olay yerine çağırdığı öğrenildi. Servis şoförünün darp ettiği lise öğrencisi E.G’nin vücudunda birçok yara oluştuğu görülürken servis şoförünün olay sonrasında kaçtığı bilgisine ulaşıldı. Hastaneye giderek darp raporu aldığı öğrenilen E.G’nin açıklamalarında, servis şoförünün arkasından korna çaldığını ve aniden durarak kendisine neden el kol hareketi yaptığını sorarak yanağına tokat attığını daha sonrada araçtan inerek darp etmeye başladığını söyledi. Polis ekipleri E.G’nin ifadesi sonrasında servis şoförünü arama çalışması başlattı.

 

Düzce Düzce haberleri Servis şoförü Lise Öğrencisi Darp Neden öğrenciyi dövdü