Down Sendromlu Çocuğun Çektiği Fotoğraf Herkesi Şoke Etti!

TAKİP ET

7 yaşındaki down sendromlu Aasher Liles'in çektiği fotoğraf herkesi şaşırttı. Doen Sendromlu çocuk annesinin cep telefonundan fotoğraf çekmek için çok büyük ısrar etti. Çocuğun çektiği fotoğraf ise gören herkesi şaşırttı. Küçük çocuğun çektiği bu fotoğrafta gizemli bir silüet olduğu ve bu silüetin melek olduğu iddia edildi.

7 yaşındaki down sendromlu Aasher Liles’in çektiği fotoğraf herkesi şaşırttı. Doen Sendromlu çocuk annesinin cep telefonundan fotoğraf çekmek için çok büyük ısrar etti. Çocuğun çektiği fotoğraf ise gören herkesi şaşırttı. Küçük çocuğun çektiği bu fotoğrafta gizemli bir silüet olduğu ve bu silüetin melek olduğu iddia edildi.

Amerika’nın Teksas eyaletinde yaşamakta olan ve fotoğrafçılık yapan Kerri Liles’in down sendromlu oğlu Aasher Liles henüz 7 yaşında ve çevresi ile iletişim kurup konuşamıyor. 7 yaşındaki çocuk bir uçak yolculuğu sırasında ısrarla annesinin cep telefonunu isteyerek fotoğraf çekmek istedi. Çocuğun çektiği fotoğraf karesi ise herkesi şoke etti.

ARKA ARKAYA FOTOĞRAF ÇEKTİ

Annesinin telefonunu eline alır almaz arka arkaya fotoğraf çeken minik çocuğun ne yaptığını başta kimse anlayamadı. Anne oğlunun elinden telefonu aldığında çektiği fotoğraflara bakmaya başladı. Anne çektiği fotoğraflarda uçak kanadı ve bulut fotoğraflarının arasında öyle bir kare gördü ki bu kare sonrasında gözlerine inanamadı.

ANNEDEN AÇIKLAMA

Çekilen fotoğraf karelerine tekrar tekrar bakan anne fotoğraflarda bulunan silüetin gerçek olduğuna karar verdi. Konu hakkında konuşan anne, oğlunun 6. hissinin her zaman kuvvetli olduğunu belirterek, oğlunun bazen kanat çırpışı gibi hareketler yaparak oğlunun meleği tasvir etmeye çalıştığını fotoğrafladığı bu silüetinde onu koruyan bir meleğe ait olduklarına inandıklarını belirtti. Minik çocuğun çektiği bu fotoğraf dünya basınında oldukça geniş bir yer buldu. Çoğu kişi bu fotoğrafın sahte olduğunu iddia etse de minik çocuğun temiz yüreği ile çektiği fotoğraf çoğu kişinin yüreğini ısıttı. 

 

down sendromlu çocuk çocuk amerika çocuğun çektiği fotoğraf melek silüeti