Diskalifiye Olan Murat Parasız Kaldığını Açıkladı

TAKİP ET

MasterChef yarışmasında hareketleri ile dikkat çeken ve en sonunda kovulan Murat Özdemir yarışma sonrasında iş bulamadığını ve cebinde sadece 10 lirasının kaldığını açıkladı.

MasterChef yarışmasında hareketleri ile dikkat çeken ve en sonunda kovulan Murat Özdemir yarışma sonrasında iş bulamadığını ve cebinde sadece 10 lirasının kaldığını açıkladı. 

Ekranların en sert yemek yarışma programı olan MasterChef geçtiğimiz haftalarda Murat Özdemir isimli yarışmanın diskalifiye olması ile büyük şok yaşanmıştı. Bunun ardından uygunsuz davranışları sebebiyle devamlı uyarı alan ancak uyarılara bir türlü uymayan murat Özdemir şefler tarafından alınan bir karar sonrasında yarışmadan kovuldu. 

Yarışmadan kovulma sebebi ise Survivor yarışmasına alınacağı yönünde yorumlanmıştı. Ancak Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda böyle bir durumun söz konusu olmadığı özellikle ifade edildi. 

CEBİNDE PARASININ KALMADIĞINI ANLATTI

Sabah saatlerinde yayınlanan bir magazin programına telefonla bağlantı kuran eski yarışmacı şaşırtan açıklamalarda bulundu. Alışveriş merkezinde yaptığı hareketler sonrasında tepki çeken ve pek çok kişi tarafından eleştirilen Murat Özdemir bunun üzerine özür diledi. Yarışma için işten çıktığını ve yarışmadan elenince işsiz kaldığını, kriz ortamında kendisini kimsenin işe almadığını belirtti. Cebinde sadece 10 lira kaldığını ve telefon faturasını dahi ödeyemeyecek durumda olduğunu anlattı. Yarışmaya katıldığı zaman hayatının kaydığını ve böyle olmasını hiç beklemediğini belirtti. Survivor'a bu davranışlarından sonra kabul edilmediğini anlatırken Acun Ilıcalı'dan özür diledi. Aynı zamanda ekranların başında bir şans daha istedi ve zor durumda olduğunu anlattı. 

masterchef murat özdemir açıklama