Direneceği Söyleniyordu! Balıkesir Belediye Başkanı Hakkında Önemli İddia: O Tarihte İstifa Edecek

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur hakkında Pazartesi günü istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanları arasında olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur hakkında Pazartesi günü istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

Ankara ve Bursa Belediye Başkanlarının ardından Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur hakkında da Pazartesi günü istifa edeceği iddiaları konuşulmaya başlandı. 

DİRENECEĞİ KONUŞULUYORDU

A Haber Muhabiri olan Levent Ege’nin yaptığı haberinde son günlerde direneceği söylenen Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’un direnmeyeceğini ve Pazartesi günü istifa edeceğini iddia etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı dün istifasını duyurmuş hemen ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la özel bir görüşme gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Cumartesi günü istifa edeceğini açıklamıştı. İki Belediye Başkanının istifa haberinin ardından gözler istifası istenen Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur’a çevrilmişti. Daha önce yaptığı açıklamalarda ‘Bu işte vefa da var veda da’ diyen Edip Uğur’un istifa açıklamasını ne zaman yapacağı merak edilirken A Haber muhabirinin haberi ile Edip Uğur’un Pazartesi günü istifasını açıklayacağı iddia edildi. Henüz resmi bir açıklama gelmezken gözler Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a çevrildi.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur İstifa Tarih İstifa edecek mi