Çocuklarının ve Herkesin Gözü Önünde Parkta Eşine Dehşeti Yaşattı

TAKİP ET

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı Caddesi üzerinde ailesi ile birlikte parka gelen genç kadın telefonda eşi ile tartışmaya başladı. Mehmet Y.nin Kısa süre sonra parka gelmesi ile birlikte tartışma kavgaya dönüştü.

Annesi ve çocukları ile birlikte gezmeye çıkan Selma Y.,Atatürk Bulvarı caddesi üzerinde bulunan bir parka geldi. O sırada işte olan eşiyle telefonda konuşan kadın tartışmaya başladı. Tartışmanın azından ailesinin bulunduğu parka gelen Mehmet Y. ile eşi Selma Y. arasında kavga burada da sürdü. 

TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNDÜ

Tartışma burada kısa sürede kavgaya dönüşürken Mehmet Y. çocuklarının ve kaynanasının gözleri önünde eşini darp etti. Çevrede bulunan vatandaşlar eşinin boğazını sıkan adama müdahale ederken olayı gören, Muhamet G. (17), Serhat Ç. (18), Furkan T. (19), Akın Mert Ö. (19), Emre K. (18) ve Mücahit Y. (17) adlı gençler Semra Y.'nin yardımına koştu. Vatandaşların Bütün çabalarına rağmen sıkmaya devam eden Mehmet Y. Kendisini durdurmak isteyenlere de küfürler yağdırdı. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen Gençlerden biri Mehmet Y.'yi bacağından bıçaklayarak arkadaşları ile birlikte kaçtı. 

İLK MÜDAHALEYİ VATANDAŞLAR YAPTI

Bacağından bulacak yanarak yaralanan adama olay yerinde ilk müdahaleyi çevrede bulunanlar yaparken olay yerine çağrılan ambulansla yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

son dakika istanbul park şiddet son dakika haberi