Çocuk Yaştaki Anne Bebeğini Parkta Satmaya Çalışırken Yakalandı

TAKİP ET

Adana'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun 9 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini parkta insanlara satmaya çalışırken polis tarafından kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.

Adana'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun 9 ay önce dünyaya getirdiği bebeğini parkta insanlara satmaya çalışırken polis tarafından kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. 

Adana'da 15 yaşındayken erkek arkadaşına kaçan sonrasında bebek sahibi olan kız çocuğu bu birliktelikten bir çocuk sahibi oldu. Bebeğini dünyaya sağlıklı bir şekilde getirdikten sonra bebeğinden kurtulmak istedi. 9 aylık olan bebeği parkta insanlara çeşitli bahanelerle satmaya çalışırken gelen ihbarlar üzerine polis tarafından kısa sürede yakalandı. 

Konu hakkında polis tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Hem 16 yaşındaki kız çocuğu hem de 9 aylık bebeğinin koruma altına alındığı öğrenildi. 

PARKTA TANIMADIĞI İNSANLARA BEBEĞİNİ SATMAYA ÇALIŞTI

Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olay sonrasında erkek arkadaşına kaçarak yasal olmayan bir işlem yapan 15 yaşındaki kız çocuğunun bir yıl sonra bebek sahibi olduğu öğrenildi. Pişman olup bir süre sonra ailesinin yanına döndü. Ancak ailesinin bebeğini kabul etmediği öğrenildi. Bunun üzerine bebeğinden kurtulmak isteyen kız çocuğu 9 aylık bebeği ile dışarı çıktı. Parkta arkadaşları ile buluştu. Bir süre sonra parkta bulunan insanların yanına yaklaşarak bebeğini sattığını anlattı. Vatandaşlar bu durum üzerine ihbarda bulundular. Sivil olarak parka gelen polisler ise bu anlamda kızı ve arkadaşlarını gözaltına aldılar. İfadesinde bebeğini satmak gibi bir niyetinin olmadığını anlattı. Konu hakkında incelemenin hala devam ettiği öğrenildi. 

adana çocuk anne bebek satış