CHP'li Muharrem İnce'den Şaşırtan Çıkış: "Erdoğan İle Gül Arasında Kalırsam…"

TAKİP ET

CHP'nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den çok şaşırtacak Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül çıkışı geldi. İnce, olası bir durumda Erdoğan ve Gül arasında kaldığında oyunu Erdoğan'a vereceğini söyledi.

CHP’nin Yalova Milletvekili Muharrem İnce’den çok şaşırtacak Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül çıkışı geldi. İnce, olası bir durumda Erdoğan ve Gül arasında kaldığında oyunu Erdoğan’a vereceğini söyledi. 

CHP’de erken seçim için hareketlilik devam ederken dün gerçekleşen CHP Parti Grubu’nda herkesin gözünün üstünde olduğu bir isimde CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ydi. CHP Parti Grubu’nun ardından önemli açıklamalarda bulunan İnce, yaptığı Erdoğan-Gül açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

CHP’NİN ADAYI HAKKINDA KONUŞTU

24 Haziran erken seçimine değinen İnce, CHP’nin her şeyden önce kendi profiline uygun bir ismi çıkartması gerektiğini söyledi. Bu durumu gerçekleştirdiği takdirde CHP’nin yüzde 26’yı elinde tutacağını hatta üzerine bile koyabileceğini belirtti. Öte yandan İnce, ‘Bence bu isim Yalovalı, 54 yaşında ve Fizik öğretmeni olmalı.’ diyerek Cumhurbaşkanlığı için açıkça kendini tarif etti.

‘ARADA KALIRSAM ERDOĞAN’A OY VERİRİM’

CHP’nin İYİ Parti’ye 15 vekil vermesiyle sağ tabanı zaten konsolide ettiğini söyleyen İnce, bundan sonra soldan bir isim çıkması gerektiğini söyledi. Son zamanların gündem ismi olan Abdullah Gül’ün 7 yıl Cumhurbaşkanlığı yaptığını söyleyen Muharrem İnce, Gül’ün bu süre içinde hangi yasayı veto ettiğini sorarak, ‘Tek yaptığı onların dümen suyuna gitmekti. Böyle bir şey olur mu? Ben Erdoğan ve Gül arasında kalsam oyumu Erdoğan’a veririm.’ dedi. 

 

CHP Muharrem İnce Abdullah Gül Erdoğan Erken seçim