CHP'de Kazan Kaynıyor! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı CHP Değişmeli Diyerek İstifa Etti

TAKİP ET

CHP'de son günlerde yaşanan sorunlara bir Yenisi daha eklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomiden sorumlu başdanışmanı Ekrem Kerem Oktay Bugün bir basın açıklaması yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Oktay açıklamasında, "CHP değişmeli, yeniden halkımıza umut vermeli ve iktidar yürüyüşüne başlamalıdır." dedi.

CHP'de son günlerde yaşanan sorunlara bir Yenisi daha eklendi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomiden sorumlu başdanışmanı Ekrem Kerem Oktay Bugün bir basın açıklaması yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.  Oktay açıklamasında, "CHP değişmeli, yeniden halkımıza umut vermeli ve iktidar yürüyüşüne başlamalıdır."  dedi.

Kurultay tartışmaları devam ettiği CHP'de Bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. CHP'nin ekonomiden ve iş dünyasından sorumlu genel başkan başdanışmanı Ekrem Kerem Oktay, partideki görevinden istifa ettiğini bir basın açıklaması ile duyurdu. 

“CHP DEĞİŞMELİ, YENİDEN HALKIMIZA UMUT VERMELİ”
Basın açıklaması yapan Oktay, "CHP değişmeli, yeniden halkımıza umut vermeli ve iktidar yürüyüşüne başlamalıdır. Bu inançla Kurultayımızın toplanması için imza verdiğimi bilginize sunarım."  ifadelerini kullandı.
İşte Oktay’ın basın açıklaması:

 

CHP kemal kılıçdaroğlu basın açıklaması son dakika Ekrem Kerem Oktay istifa