Canlı Yayında Kocasını Nasıl Aldattığını Anlattı

TAKİP ET

Nur Viral'in sunumu ile ekranlara gelen programda canlı yayına bağlanan bir kadın kocasını AVM'de tanıştığı bir adamla nasıl aldattığını anlattı.

Nur Viral'in sunumu ile ekranlara gelen programda canlı yayına bağlanan bir kadın kocasını AVM'de tanıştığı bir adamla nasıl aldattığını anlattı. 

Nur Viral sunumu ile hafta içi her gün ekranlara gelen Hayatta Her Şey Var programında itiraf köşesi bulunuyor. Canlı yayına isim vermeden bağlanan kişiler ilişkilerinde yaşadıkları sorunları ya da hayatlarında yapıp pişman oldukları durumları canlı yayında anlatıyorlar. 

Hayatta Her Şey Var programında yapılan itiraflar ekran başındaki seyircileri büyük şaşkınlığa sürüklemeye devam ediyor. Bunun ardından son bağlanan bir kadının aldatma itirafı hem ünlü sunucuyu hem de ekran başındakileri büyük şaşkınlığa sürükledi. Kocasını aldattığını ve bundan kendisini alıkoyamadığını ifade etti. 

ALDATIYORUM AMA KENDİMİ ENGELLEYEMİYORUM

Bir kadın tarafından yapılan ihanet açıklamasının ardından kocasını sevmediğini anlattı. Ailesi tarafından kocası ile aşık olmayarak evlendiğini ve zorla evlendirildiğini dile getirdi. Bunun üzerine bir alışveriş merkezinde bir adamla tanıştığını dile getirdi. Tanıştığı kişinin alışveriş merkezinde mağazasının olduğunu ve sık sık gidip gelirken alışveriş yaparken aşk yaşamaya başladıklarını anlattı. Karşı tarafında evli olduğunu anlattı. Bu süreç içerisinde kocasını aldatırken hata yaptığının farkında olduğunu ancak evliliğinde çok mutsuz olduğu için kendisine engel olamadığını belirtti. Ancak vicdanen çok rahatsız olduğunu özellikle belirtti. İtiraf sonrasında tüm stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı. 

nur viral aldatma itirafı hayatta her şey var