Canlı Yayında Ateş Püskürdü! 'Senin Gibi Ünlü Kadınlarla Birlikte Olmuyorum'

TAKİP ET

Son yazdığı tiyatro oyunu ile gündeme gelen Yılmaz Morgül kendisini sert bir şekilde eleştiren Ahmet Hakan'a canlı yayında adeta ateş püskürdü.

Yılmaz Morgül tarafından kaleme alınan ve bir süredir üzerinde çalışma yaptığı 'Herkes Gülmek İster' isimli komedi oyunu Ahmet Hakan tarafından kaleme alınan köşe yazısında sert bir şekilde eleştirilmişti. Eleştirilerin ardından Yılmaz Morgül katıldığı bir canlı yayında sert sözlerle karşılık verdi. Ahmet Hakan'a canlı yayında kameralar karşısında adeta ateş püskürdü. 

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Herhangi bir projede yer almayan ünlü şarkıcı Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin tartışma programına katıldı. Canlı yayında özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Son yıllarda hasta annesi ile ilgilendiğini anlatırken göz yaşlarına engel olamadı. Acun Ilıcalı ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve ilk kez cebine bu kadar para girdiğini anlattı.

'SENİN GİBİ ÜNLÜ KADINLARLA BİRLİKTE OLARAK GÜNDEME GELMİYORUM'

Canlı yayında yaptığı samimi açıklamalarda son zamanlarda kaleme aldığı 'Herkes Gülmek İster' isimli oyununu anlattı. Oyunu hakkında sert eleştirilerde bulunan Ahmet Hakan sorulduğu zaman ise adeta ateş püskürdü. Bunun üzerine oyun sırasında giymiş olduğu kostümü çok eleştirilmişti. 

Morgül canlı yayında Ahmet Hakan için ' Sen nasıl gazeteci olabilirsin? Sen beni geçtiğimiz günlerde arayıp çok güzel bir Türkçeniz var. Sizi 15 yıldır tanıyorum. Çok kültürlü ve donanımlı birisiniz. Siz mutlaka bir şeyler yazmalısınız dememiş miydin? Sen oyunu izledin mi? Oyunda kullanılan kara mizahi ile birlikte topluma mesajlar vermeye devam ediyorum. Senin gibi ünlü kadınlarla birlikte olup kendimi gündemde tutmaya çalışmıyorum' diyerek sert sözlerle yüklendi. 

yılmaz morgül ahmet hakan tartışma