Bunu Yazan Bir Öğretmen! Yaptığı Paylaşım Büyük Tepki Çekti: Zina Edecek Kadar Büyük, Evlenmeye Geldi Mi Küçük

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı öğrenilen Cihad Ç.'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, 'Ergenlik çağına ermeyen kızın sevgilisi olabiliyor. Evlenmeye geldi mi yaşı küçük.' Şeklindeki sözleri büyük tartışma yarattı.

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı öğrenilen Cihad Ç.’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, ‘Ergenlik çağına ermeyen kızın sevgilisi olabiliyor. Evlenmeye geldi mi yaşı küçük.’ Şeklindeki sözleri büyük tartışma yarattı.

Tekirdağ Saray ilçesinde Bir İmam Hatip Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu öğrenilen Cihad Ç.’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı büyük tepki çekti. Sosyal medyada yaptığı açıklamada, ergenlik çağına ermeyen bir kızın rahatlıkla sevgili yapabildiğini ve bu durumun herkes tarafından normal karşılandığını ancak ergenlik çağına ermeyen kıza evlen dediklerinde nedense yaşının küçük olduğu ortaya atılarak ortalığın ayağına kaktığını söyleyerek eleştirilerin odağında oldu.

‘ZİNA EDECEK KADAR YAŞI BÜYÜK, EVLENMEYE GELDİ Mİ KÜÇÜK’

Saray ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu öğrenilen Cihad Ç., şahsi sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamasının devamında, ‘Zina edecek kadar yaşı büyük, evlenmeye geldi mi yaşı küçük’ sözlerini kullanması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. 

TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ ALDI

Öğretmen olduğu öğrenilen Cihad Ç.’nin yaptığı bu paylaşım çok sayıda yorum ve tepki aldı. Kendisine tepki gösteren ve yorum yapanlara da cevap verdiği görülen öğretmenin yazdığı yazılar sosyal medyada tepki alarak paylaşılmaya devam ediyor.

 

Tekirdağ Saray Dinkültürü Öğretmen Sosyal Medya Tepki Paylaşım