Bu Kadarına Pes! Tunceli'de PKK'lı Teröristlere Ait Olan 8 Katlı Sığınağın İçinden Çıkanlar Hayrete Düşürdü

TAKİP ET

Tunceli kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda biri 8 katlı olan yaklaşık 100 metre derinliğindeki 3 sığınağın içinde banyo, yüzme havuzu ve tuvalet çıktığı öğrenildi.

Tunceli kırsalında PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda biri 8 katlı olan yaklaşık 100 metre derinliğindeki 3 sığınağın içinde banyo, yüzme havuzu ve tuvalet çıktığı öğrenildi.

Tunceli’de PKK’lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında teröristlerin kullandığı 1’i 8 katlı olmak üzere 3 adet sığınak içinden tuvalet, banyo ve yüzme havuzu çıktı. bu sığınaklar güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili açıklama yapan Tunceli Valiliği, güvenlik güçlerinin Tunceli merkez kırsalında PKK’lı teröristlere ait olan 3 adet sığınak tespit ettiğini ve bu sığınaklardan birinin 8 katlı olup içinde tuvaletten banyoya ve yüzme havuzuna kadar her şey bulunduğunu aktardı. Tüm sığınaklar güvenlik güçleri tarafından imha edildi.

SIĞINAKLARIN İÇİNDEN ÇIKAN MALZEMELERİ

Öte yandan güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği sığınaklarda teröristlere ait olan 4 adet puşi, 2 tonluk yüzme havuzu, dağcılık ipi, banyo sobası, soba borusu, 4 tane varil, 20 tane battaniye, 4 tane halı, bulgur, un, şeker, gaz lambası, tasarruf lambası, ekmek pişirme sacı, su borusu, boş bidonlar, tüp, motor yağı, 100 kilogram amonyum nitrat, 3 tane sırt çantası, 2 tane çadır, 30 tane eldiven, 1 tane mont, 200 metreye yakın kablo, 326 tane iç çamaşırı ve çok sayıda yaşamsal malzemeler bulunduğu öğrenildi.

 

Tunceli PKK Teröristler Sığınak 8 Katlı sığınak Neler bulundu