Bolu'da Sapık Öğretmen Yakayı Ele Verdi! Öğrencilerine Photoshopla Bikini Giydirmiş

TAKİP ET

Bolu'da bir öğretmenin kız öğrencilerinin fotoğraflarına photoshopla bikini giydirdiği ve bunu öğrencilerine gösterdiği öğrenildi. 52 yaşında olduğu öğrenilen Haluk K. isimli öğretmenin 'Cinsel taciz ve müstehcenlik' suçlarından 14.5 yıl hapsi istendiği belirtildi.

Bolu’da bir öğretmenin kız öğrencilerinin fotoğraflarına photoshopla bikini giydirdiği ve bunu öğrencilerine gösterdiği öğrenildi. 52 yaşında olduğu öğrenilen Haluk K. isimli öğretmenin ‘Cinsel taciz ve müstehcenlik’ suçlarından 14.5 yıl hapsi istendiği belirtildi.

Olayın, Bolu Güzel Sanatlar Lisesinde geçtiğimiz yıl Nisan ayında meydana geldi. Lisede öğretmenlik yapan 52 yaşındaki Haluk K.’nın 1’i erkek diğerleri kız olmak üzere toplamda 16 öğrencisinin fotoğraflarının kafa bölümlerini bikinili kadın fotoğraflarıyla shoplayarak değiştirdiği sapıkça fotoğrafları öğrencilerine gösterdiği iddia edildi.

ÖĞRENCİLER DURUMU AİLELERİNE ANLATTI

Olayı ailelerine anlatan öğrenciler polise şikayetçi oldu. Şikayet üzerine öğretmen Haluk K. gözaltına alındı. Öğretmenin idari soruşturma ile açığa alındığı öğrenilirken hakkındaki soruşturmanın da tamamlandığı belirtildi. Öğretmen Haluk K.’nın 1’i erkek diğerleri kız olmak üzere 16 öğrencisinin e-Okul’a koymak üzere fotoğraflarını çektiği daha sonrada bu fotoğrafların kafa kısımlarını shoplayarak bikinili kadın fotoğrafları ile birleştirdiği belirlendi. 

16 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİSİNE FOTOĞRAFI GÖSTERDİ

Kız öğrencilerden N.Ö.’nün iddiasına göre, öğretmeni Haluk K.’nın kendisini yanına çağırarak shopladığı fotoğrafını göstererek ‘Ne kadar seksi çıkmışsın değil mi?’ dediği diğer öğrencilerinin shopladığı foroğraflarını da dosya halinde gösterdiği ortaya çıktı. sapık öğretmen hakkında Bolu 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararda, ‘Çocuğa müstehcen görüntü göstermek ve çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlarından 14.5 yıl hapis istemiyle yargılanacağı belirtildi.

 

Bolu Lise Öğretmen Photoshop Bikinili fotoğraf Cinsel taciz 16 Öğrenci 14.5 yıl hapiz Fotoğraf