Bodrum Uçağında Ortalık Karıştı! Kocasının Kendisini Aldattığını Gören Kadın Olay Çıkarttı

TAKİP ET

İstanbul Bodrum seferli uçakta Özbekistanlı oldukları öğrenilen bir karı koca arasında kavga çıktı. Karı kocanın arasında çıkan kavgaya uçakta bulunan diğer yolcularda karışınca ortalık bir anda karıştı. Uçak Bodrum'un Milas ilçesine indiğinde öfkeli kadın gözaltına alındı.

İstanbul Bodrum seferli uçakta Özbekistanlı oldukları öğrenilen bir karı koca arasında kavga çıktı. Karı kocanın arasında çıkan kavgaya uçakta bulunan diğer yolcularda karışınca ortalık bir anda karıştı. Uçak Bodrum’un Milas ilçesine indiğinde öfkeli kadın gözaltına alındı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkarak Bodrum Milas’a hareket eden TK 2508 sefer sayılı olan uçakta Özbekistanlı oldukları belirlenen bir karı koca arasında bir anda tartışma çıktı. Aralarında mesaj kavgası çıktığı öğrenilen karı kocanın kavgası giderek büyüyünce bu kez olaya diğer yolcularda dahil oldu. 

Bugün sabah saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Bodrum Milas’a hareket eden uçakta Özbekistanlı bir karı kocanın kavgası olay oldu. İlk olarak tartılmayla başlayan olay daha sonra büyük bir kavgaya dönüştü. Uçakta olaya şahit olan vatandaşlar olayı anlatırken korku içindeydi. Uçak kalktıktan sadece birkaç dakika sonra kocasının telefonunda hoşuna gitmeyen bir mesaj gören ve iki çocuğunun gözü önünde kocasına bağırmaya başlayan daha sonrada vuran kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Kadının öfkesi hostesler tarafından dindirilmeye çalışılsa da kadın kocasına vurmaya devam etti. Bu kez adam karısının yanındaki koltuktan alınarak başka bir koltuğa oturtuldu.

KAVGAYA DİĞER YOLCULARDA DAHİL OLDU

Kocasına öfkesi bir türlü geçmeyen kadın bu kez yerine geçince de bağırmaya devam etti. Kadının öfkesi dinmeyip bağırmasına devam etmesi üzerine uçakta bulunan diğer yolcular da tepki gösterdi. İngilizce şekilde kocasının kendisini aldattığını söyleyen kadının bağırmaya devam etmesi üzerine iki çocuğu korkudan ağlamaya başladı. Bunun üzerine uçak personeli öfkeli kadına plastik kelepçe takarak arka koltuğa götürüp etkisiz hale getirdi. 

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan gerginlik dolayısıyla uçakta bulunan bir yolcu fenalaştı. Fenalaşan yolcuya müdahale edilerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Uçakta olay çıkartan kadın Muğla Milas havalimanına inilmesi ile hemen gözaltına alındı.

 

istanbul atatürk havalimanı bodrum uçağı muğla uçakta kavga karı koca kavgası aldatılan kadın