Bebek'te Taksi Tartışmasında 2 Ölü

TAKİP ET

Beşiktaş'ta kendilerini taksiye almayan şoförle 2 tekne çalışanı arasında tartışma çıktı. Engin Göregen ve Mazlum Doğan isimli 2 tekne çalışanıyla taksi şoförü arasındaki kavgaya sonradan 6 kişi daha dahil oldu. 2 tekne çalışanı, kavga esnasında aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan iki tekne çalışanı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bebek'teki Cevdetpaşa Caddesi'nde dün gece saat 01.30 civarında meydana gelen olayda, Bebek Sahili'nde bir teknede çalışan Mazlum Doğan ve Engin Görgen adlarındaki iki arkadaş, mesaileri bittikten sonra evlerine gitmek için bir taksiyi durdurarak binmek istediler. Ancak gidilecek mesafenin yakın olması nedeniyle iki arkadaş ile taksi şoförü arasında tartışma çıktı. 

İki taraf arasındaki tartışmada geçen konuşmalara bir iş yerinin önünde beklediği esnada kulak misafiri olan 6 kişide tartışmaya dahil oldu. Bunun üzerine iki arkadaş, taksiciyle olan tartışmayı sonlandırıp, 6 kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmaya sonradan dahil olan ve alkollü olduğu iddia edilen 6 kişilik grup, iki tekne çalışanına bıçakla saldırdı. iki arkadaş, vücutlarının çeşitli bölgelerine aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralanarak yere yığıldı. 6 kişilik saldırgan grup ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Olayın ihbar edilmesinin ardından olay mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra aambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan iki tekne çalışanı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. 

Bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan şüphelilerin gözaltına alınması için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelileri yakalayarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. 

İstanbul Beşiktaş Bebek Bebek Sahili bıçaklı kavga mısır tekne kazası tekne tartışma taksi