Bariyerlere çarpan aracın 16 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Aksaray'ın Eskil ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, bariyerlere çarpan otomobilin direksiyonunda bulunan ehliyetsiz sürücü Muhammed Enes Dağlı (16), hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saat 08.00 civarında Eskil ilçesinin Bozcamahmut köyü yakınlarında gerçekleşti. Henüz ehliyet sahibi olmayan Muhammed Enes Dağlı'nın kontrolündeki 68 ACB 387 plakalı otomobil, kontrolünün kaybedilmesi sonucu yolun kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü Dağlı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm sağlık müdahalelerine rağmen Mağlı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay sonrasında jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazanın neden ve nasıl gerçekleştiği detaylı bir şekilde incelenirken, ehliyetsiz sürücünün araç kullanması ve kazanın meydana gelmesiyle ilgili sorumluluklar üzerinde durulacak. Bu üzücü olay, ilçede ve çevresinde derin bir üzüntü yaratırken, genç sürücülerin trafik kurallarına uyarak araç kullanma konusundaki önemi bir kez daha gündeme geldi.

Aksaray trafik kazası ölüm haberi