Antalya'da Yaşanan Sigaralı Saldırı İçin Tutuklama Kararı Verildi!

TAKİP ET

Antalya'da yaşanan olayda, yolda sigara içen teyzesi E.K'ye sözlü tacizde bulunduğu için tartışma yaşayan Dilay Özel'in boynunda sigara söndüren Başaran T. hakkında tutuklama kararı verildi. Sigaralı saldırı için sulh ceza hakimliği Başaran T. için tutuklama kararı verdi.

Antalya’da yaşanan olayda, yolda sigara içen teyzesi E.K’ye sözlü tacizde bulunduğu için tartışma yaşayan Dilay Özel’in boynunda sigara söndüren Başaran T. hakkında tutuklama kararı verildi. Sigaralı saldırı için sulh ceza hakimliği Başaran T. için tutuklama kararı verdi. 

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi, Fener Mahallesi’nde geçen Cumartesi günü saat 18.40 sıralarında yaşanan olay herkesi şoke etmişti. Olay, annesi E.Y ve teyzesi E.K ile havaalanından dönen Dilay Özel’ uygulandı. Dilay Özel annesi ve teyzesi ile otomobilini ara sokağa park ederek evlerine doğru yürümeye başladı. Kadınlardan E.K’nin sigara yaktığı esnada karşıdan gelen iki kişiden Başaran T.’nin yapılan iddiaya göre, "Bu ülke ne hale geldi, kadınlar yolda sigara içiyor. K....ler" şeklinde ifadeler kullanarak hakaret ettiği, bu sözler üzerine anne E.Y’nin, "Bize mi dediniz? Burası özgür bir ülke. İçtiğim sigaraya karışamazsın" diyerek cevap verdiği söylendi. Başaran T.’nin de karşılık olarak, "Üzerinize neden alınıyorsunuz' dedi ve 'S.....n gidin' diye küfretti. şeklinde konuştuğu iddia edildi. 

SÖZ KONUSU KİŞİ SERBEST BIRAKILIP TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Sözlü diyaloglardan sonra çıkan arbede sonrasında Başaran T.’nin, E.Y’yi boğazından sıkarak iteklediği belirtildi. Aynı zamanda sigara kullanmadığını iddia eden Başaran T.’nin elinde bulunan sigarayı olaya müdahale etmek isteyen Dilay Özel’in boğazına bastırarak söndürdüğü iddia edilmişti. Olay sonrası kaçmaya çalışan Başaran T.’nin vatandaşların müdahalesi sonrası yakalanarak polise teslim edildiği belirtildi. Başaran T.’nin polisteki sorgusunun ardından, 'kasten adam yaralama, hakaret ve tehdit' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Başaran T. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldığı bilgisi alınmıştı. Fakat savcılıktan gelen talimatla akşam saatlerinde Başaran T.’nin yeniden gözaltına alındığı ve bugün çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince 'kasten adam yaralama', 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından tutuklandığı bilgisi alındı.

 

antalya sigara sigara dehşeti boğazında sigara söndürdü tutuklama kararı sigaralı saldırı