Annesini Kurtaramayan Kız Gözyaşlarına Boğuldu

TAKİP ET

İzmir'de karı-koca arasındaki kavga kanlı bitti. Eşi Sibel Akçalı ile tartışmaya başlayan Kenan Akçalı, kızı engel olmaya çalışsa da kızının gözü önünde eşinin kalbine bıçak sapladı.

İzmir’de karı-koca arasındaki kavga kanlı bitti. Eşi Sibel Akçalı ile tartışmaya başlayan Kenan Akçalı, kızı engel olmaya çalışsa da kızının gözü önünde eşinin kalbine bıçak sapladı. Sibel Akçalı, kızının gözleri önünde hayatını kaybederken, ‘Annemi Kurtaramadım!’ diyen Gözde Akçalı ise gözyaşlarına boğuldu.

Üzücü olay, İzmir’in Konak ilçesindeki Kahramanlar Semtinde yaşandı. Eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan ve sürekli kavga eden 52 yaşındaki Kenan Akçalı, 50 yaşındaki eşi Sibel Akçalı’nın kalbine 20 yaşındaki kızının engellemelerine rağmen bıçak sapladı. Annesini kurtarmaya çalışırken yaşanan arbede esnasında babasını yüzünden yaralayan Gözde Akçalı, annesini kurtaramadı. 24 yıllık eşi Kenan Akçalı tarafından kalbinden bıçaklanan Sibel Akçalı yaşamını yitirdi. Kızının gözü önünde eşini öldüren Kenan Akçalı’yı polis gözaltına aldı.

Yatak odasında başlayan tartışmada Kenan Akçalı, meyve bıçağı ile 24 yıllık eşi Sibel Akçalı’nın üzerine yürümeye başladı. Bağrışmalar üzerine o an evde bulunan çiftin 20 yaşındaki kızı Gözde Akçalı yatak odasına girdiği zaman babasının meyve bıçağı ile annesinin üzerine yürüdüğünü fark etti.

Genç kız, babasının üzerine atlayarak annesini kurtarmaya çalışsa da öfkeli babasına engel olamayınca öfkeli baba, eşinin kalbine bıçağı sapladı. Annesini gözleri önünde kaybeden ve şoka giren genç kız, babasına saldırarak yüzünü tırmaladı.   

Talihsiz anne Sibel Akçalı’nın bugün toprağa verileceği öğrenildi. Olaydan sonra genç kızın, “Annemi gözü dönen babamın elinden kurtaramadım. Çok bağırıyor, küfür ve hakaretler ediyordu. Elimden gelenin fazlasını yapsam da annemi kurtarmaya gücüm yetmedi.” diyerek gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Komşuları ise Sibel Akçalı’nın eşinden sürekli şiddet gördüğünü söyledi. Talihsiz kadının, çevresindeki insanlara, hatta sokak hayvanlarına kadar herkese karşı ilgili olduğunu ve yüreği sevgi dolu bir insan olduğunu ifade ettiler.   

 

İzmir Konak cinayet son dakika