Anne ve Babasını Darp Etti! Gerekçesi Şok Etti...

TAKİP ET

Samsun'da yaşanan olayda iddia edildiğine göre kendisine sigara almayı reddeden anne ve babasını darp eden kişi, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk işlemi yapıldı.

Samsun’da yaşanan olayda iddia edildiğine göre kendisine sigara almayı reddeden anne ve babasını darp eden kişi, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk işlemi yapıldı.

Samsun’a bağlı Tekkeköy ilçesi Yukarıçinik Mahallesi’nde yaşanan olayda 37 yaşındaki Ömer K., kendisine sigara almayı reddeden anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Kendsiine sigara almaya bir türlü razı edemediği anne ve babasına şiddet uygulayan Ömer K., annesinin kolunu kırdı, babasını da yaraladı.

Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine intikal ederek Ömer K.’yı gözaltına aldı. Ömer K., Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kolu kırılan annenin ve yaralanan babanın hastanede tedavileri sürerken, Ömer K. ise savcılıktaki ifadesinde anne ve babasına sırf sigara mevzusundan dolayı yaşattığı dehşeti anlattı.       

Samsun sigara Tekkeköy şiddet