Ankara Belediyesi'nde Değişiklik Devam Ediyor! Yeni Başkan 100 Kişinin Daha İstifasını İstedi

TAKİP ET

Ankara Belediye Başkanlığında Melih Gökçek'ten boş kalan koltuğa geçen Mustafa Tuna ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediyesindeki Gökçek döneminden kalan yaklaşık 100 bürokrat ve müdürün istifasını talep etmişti. Belediyede değişimin devam ettiği ve yeni Başkan Tuna'nın bu kez de Belediye iştiraklerinde yer alan 100 yöneticinin daha istifasını istediği öğrenildi.

Ankara Belediye Başkanlığında Melih Gökçek’ten boş kalan koltuğa geçen Mustafa Tuna ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediyesindeki Gökçek döneminden kalan yaklaşık 100 bürokrat ve müdürün istifasını talep etmişti. Belediyede değişimin devam ettiği ve yeni Başkan Tuna’nın bu kez de Belediye iştiraklerinde yer alan 100 yöneticinin daha istifasını istediği öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı Mustafa Tuna göreve geldikten hemen sonra Melih Gökçek döneminden kalan 100 bürokrat ve müdürün istifasını istemişti. Belediyede gerçekleşen değişim devam ederken Mustafa Tuna’nın Belediye’ye bağlı olan şirketlerinde yönetiminde değişikliğe gittiği öğrenildi. 

100 YÖNETİCİNİN İSTİFASI TALEP EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı Mustafa Tuna, göreve başlamasının hemen ardından Melih Gökçek döneminden kalan üst kademedeki toplamda 135 kişiye yakın ismin istifasını talep etmişti. Tuna’nın istifasını istediği kişilerden altısının da istifa talebini yerine getirerek görevlerinden istifa ettikleri öğrenildi. Yeni Başkan Mustafa Tuna’nın bu defa da Belediye’ye bağlı olan bütün şirketlerde yer alan 100 yönetim kurulunun da istifasını talep ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Başkan Mustafa Tuna Melih Gökçek 100 kişi İstifa Yönetim Kurulu