Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı

TAKİP ET

Aksaray'da, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir TIR, karşı şeride geçerek bir kamyonet ve otomobile çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, altı kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Aksaray-Konya kara yolunun 55. kilometresinde meydana geldi. Aksaray'dan Konya istikametine seyreden Bahattin Yavuz'un yönetimindeki 06 DD 8108 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Uğur Özcan'ın (51) kullandığı 42 FJB 43 plakalı kamyonet ve Muhammed Fatih Kaymak'ın (31) kullandığı 68 ABM 541 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet ve otomobil yoldan çıkarak şarampole savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Muhammed Fatih Kaymak, babası Mehmet Kaymak (70) ve annesi Yıldız Kaymak (69) ile kamyonet sürücüsü Uğur Özcan ve yanındaki Ümmügülsüm Koçak (42) yaralandı. Kazayı gören çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Yıldız Kaymak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Yıldız Kaymak ve eşi Mehmet Kaymak'ın Kocaeli'de yaşadığı, Aksaray İl Özel İdare Müdürlüğü'nde görevli olan oğulları Muhammed Fatih Kaymak'ı ziyaret etmek için uçakla yola çıktıkları belirtildi. Çiftin, Konya'da havalimanında kendilerini karşılayan oğullarının kullandığı araçla Aksaray'a gitmek üzereyken kaza geçirdikleri bildirildi.

Aksaray trafilk kazası ölüm haberi