Adana'da Skandal Kaza! Taciz Edilen Kadın Sürücü Park Halindeki Araca Çarptı

TAKİP ET

Adana'da bir araç sürücüsü tarafından sıkıştırılarak taciz edilen kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki bir araca çarptı.

Adana’da bir araç sürücüsü tarafından sıkıştırılarak taciz edilen kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki bir araca çarptı.

Olay, Adana Çukurova ilçesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda yaşandı. Gelen bilgilere göre, plakası henüz belirlenemeyen bir aracın sürücüsü Ezgi Çakır isimli bir bayanın kullandığı 01 CBB 27 plakalı aracı sıkıştırarak bayanı taciz etmeye başladı. Taciz edilen bayan panik yaşayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolü kaybeden bayan sürücü 01 BC 362 plakalı araca arkadan çarptı.

ÇEVRE ESNAFI BAYANA YARDIM ETTİ

Bayan sürücü Ezgi Çakır’ın aracı çarpmanın etkisi ile hasar görürken büyük korku yaşayan bayanın yanına çevredeki insanlar koştu. Çevredeki esnafta korkudan gözyaşlarına boğulan Ezgi Çakır’ı bir sandalye üzerine oturtarak su verdi. Sakinleştirilmeye çalışılan genç bayan olay yerine gelen ambulansla Adana Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

TACİZCİ SÜRÜCÜ ARANIYOR

Hastaneye kaldırılan Ezgi Çakır’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken onu sıkıştırarak taciz etmeye kalkan sürücünün ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

 

adana çukurova adana haberleri kaza taciz kadın sürücü