Adana'da 4 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Eden Sapıktan Kan Donduran Savunma: "Üzerime Kanını Sürdüler!"

TAKİP ET

Adana'da henüz 4 yaşında olan kız çocuğun tecavüz eden ve tüm Türkiye'den tepki alan sapık yaptığı savunmayla bir kez daha kan dondurdu. Olayı Ş.Ö, İ.Ö ve diğerleri yaptı diyen sapık adam ben bir şey yapmadım diyerek çocuğun kanını üzerine sürdüklerini iddia etti.

Adana’da henüz 4 yaşında olan kız çocuğun tecavüz eden ve tüm Türkiye’den tepki alan sapık yaptığı savunmayla bir kez daha kan dondurdu. Olayı Ş.Ö, İ.Ö ve diğerleri yaptı diyen sapık adam ben bir şey yapmadım diyerek çocuğun kanını üzerine sürdüklerini iddia etti. 

Adana’da bir sokak düğünü olduğu sıralarda 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden 20 yaşındaki Sedat Keser, çıktığı ilk duruşmasında yaptığı savunmayla kan dondurdu. Toplamda 51 yıl hapis cezasına çarptırılan Keser, ‘Düğün vardı, arkadaşlarım bana içki ve hap içirdiler. Bu olay Ş.Ö, İ.Ö ve diğerlerinin yaptığı bir olay. Çocuğun kanını da üzerime sürdüler.’ dedi. 

ODADA UYUYAN 4 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ ETTİ

Olay, Adana’da 10 Şubat 2018 tarihinde meydana geldi. Komşusunun sokakta yapılan düğününe giden 20 yaşındaki Sedat Keser, annesi tarafından odada uyutulan 4 yaşındaki kız çocuğuna odaya girerek tecavüz ettiği iddia edilen Keser, tecavüz ettiği sırada tuvalet ihtiyacını gidermek için düğün evine giren bir kişi tarafından yakalanmıştı. Çıplak halde evden kaçan zanlı düğündeki davetliler tarafından linç edilmek istenmiş ve olay yerine gelen polis tarafından kısa sürede yakalanmıştı. Tecavüze uğrayan küçük kız hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken tedavisi tamamlandıktan sonra ailesiyle birlikte başka bir kente yerleşti.

‘ÇOCUĞUN KANINI ÜZERİME SÜRDÜLER’

20 yaşındaki Sedat Keser’in Adana 7. ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmasında verdiği ifadelerde suçlamaları reddettiği öğrenildi. Düğünün olduğu gece arkadaşlarının kendisine içki ve hap içirdiğini söyleyen Keser, tecavüz olayını Ş.Ö, İ.Ö ve diğerlerinin yaptığını söyleyerek ‘Çocuğun kanını da üzerime sürdüler’ dedi. 

 

Adana 4 Yaşındaki çocuk Tecavüz Zanlı İfade Mahkeme