Abdullah Gül'ün Ofisinde Kritik Görüşme! Abdullah Gül Karamollaoğlu'nu Ağırladı, İşte Beklenen Görüşmeyle İlgili Tüm Detaylar

TAKİP ET

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu çalışma ofisinde ağırladı. Karamollaoğlu ile Gül arasında erken seçim görüşmesi gerçekleştiği belirtildi.

Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu çalışma ofisinde ağırladı. Karamollaoğlu ile Gül arasında erken seçim görüşmesi gerçekleştiği belirtildi.

24 Haziran erken seçim maratonunda görüşmeler son bulmuyor. Herkesin merakla beklediği görüşmelerden biri de Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu görüşmesi oldu. Abdullah Gül, erken seçim maratonunun en gündem ismi haline gelirken siyasetin yoğun trafiğinde bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ofisinde ağırladı. 

KARAMOLLAOĞLU ABDULLAH GÜL’ÜN OFİSİNE GELDİ

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşeceği belirlenen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçmeleri için geri sayım hızla başlarken siyaset ayağında da maraton tüm hızıyla başladı. Siyasi liderler birbirleri ile görüşme trafiği yaşarken bugün Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ofisinde ağırladı. Karamollaoğlu, Gül’ün ofisine gelerek ana gündem maddesi olan erken seçimi değerlendirdi.

GÖRÜŞMENİN GÜNDEMİ: ERKEN SEÇİM

Bugün saat 14.00 sularında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yola çıktı ve Abdullah Gül’ün Maslak’ta yer alan çalışma ofisine geldi. Gül’ün çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede ana gündemin erken seçim olduğu öğrenildi. Herkesin merakla beklediği bu görüşmeden çıkan sonuçta Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili her şeyin netleşmesinin de beklendiği belirtildi. Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı son günlerin en çok konuşulan konuları arasında.

 

Abdullah Gül Temel Karamollaoğlu Görüşme Erken seçim Saadet Partisi CHP