4 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Eden Sapık İçin İstenen Ceza Belli Oldu! Kimyasal Hadım Nedir?

TAKİP ET

Adana'da bir mahalle düğününde 4 yaşında olan kız çocuğuna tecavüz eden Sedat K. hakkında istenen ceza belli oldu. Sapık hakkında 66 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar…

Adana’da bir mahalle düğününde 4 yaşında olan kız çocuğuna tecavüz eden Sedat K. hakkında istenen ceza belli oldu. Sapık hakkında 66 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar…

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz eden ve yakalanan Sedat K. tutuklanarak tek hücreye konulmuştu. O sapık hakkında iki ayrı suçtan en üst sınırdan olmak üzere 66 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandığı belirtildi.

TOPLAMDA 66 YIL HAPİS İSTEMİ

Alınan bilgilere göre, Adana Yüreğir ilçesinde 4 yaşında olan bir kız çocuğuna tecavüz eden ve yakalanan Sedat K. isimli adam tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Olay sonrasında sosyal medya hesaplarından birçok kampanya başlatılmış ve çocuk istismarcılarının en ağır cezayı almaları istenmişti. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklu bulunan sapık Sedat K. hakkında ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 45 yıl, ‘Cebir tehdit ve hile kullanarak çocuğu cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 21 yıl olmak üzere toplamda 66 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

KİMYASAL HADIM NEDİR?

Öte yandan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, çocuk istismarcıları için kimyasal hadımın gündemde olduğunu ve yaklaşık 2-3 güne gündeme geleceğini belirtti. Kimyasal hadım, cinsel saldırı suçlarında ayakta yada yatarak ilaçla yada ilaçsız veya her iki usul kullanılarak cinsel dürtünün azaltılmasına veya denetimine yönelik tedaviler ile cinsel isteğin azaltılması ve yok edilmesini sağlayan bir yöntemdir.

 

Adana Yüreğir Cinsel istismar 4 Yaşındaki kız Sapık Kimyasal hadım nedir İstenen ceza