12 Yaşındaki Çocuğun Ölümünde Korkunç Şüphe! Mavi Balina Yüzünden Mi Öldü?

TAKİP ET

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 12 yaşındaki Emirhan B. odasında Atletlerden bir ip yaparak kendisini doğalgaz borusuna astı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken çocuğun ölümünün mavi balina oyunu ile ilgili olup olmadığını incelemek üzere bilgisayarına el koydu.

Bursa'nın Gemlik ilçesi Osmaniye Mahallesi Sümer Sokak ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda Gazi İlkokulu 7. sınıf öğrencisi Emirhan B.'den Bir süre ses çıkmaması üzerine odasına giren Ailesi korkunç manzara ile karşı karşıya kaldı. Aile çocuklarını birbirine bağladığı atletlerini ip haline getirerek doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde çocuğun Hayatını kaybettiğini belirledi. Aile sinir krizi geçirirken çocuğun cansız bedeni yapılan İncelemeden sonra Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

MAVİ BALİNA BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken küçük çocuğun uzun süre bilgisayar oyunu oynadığı için ailesi ile sık sık tartışma yaşadığını belirledi. Olayın mavi balina oyunu ile ilgili olup olmadığını incelemek üzere polis ekipleri çocuğun bilgisayarına el koydu.

 

bursa gemlik mavi balina 12 yaşındaki çocuk