Zayıflamak İçin Zencefil Çayı İçin

TAKİP ET

Çoğu insan obezite ve aşırı kilo sorunlarıyla boğuşur. Kilo alma konusunda mücadele etmek için farklı ve etkili kilo verme yollarını denerler. Fazla kiloları vermenin basit ve çok etkili yollarından biri de zencefil çayı içmektir. Zencefil, çeşitli hastalıklarla savaşmaya yardımcı olan ve aynı zamanda etkili kilo kaybını sağlayan çeşitli özelliklere sahip çok eski ve geleneksel bir bitkidir.

Zencefil ayrıca vücudunuzu rahatlatır ve sizi hipertansiyon, diyabet ve diğer bazı hastalıklardan da kurtarır. Etkili kilo kaybı için deneyebileceğiniz çeşitli zencefil çayı çeşitleri vardır. Zayıflamaya yardımcı ve sağlığa faydalı çaylar şunlardır...

ZENCEFİL ÇAYI NASIL YAPILIR?

Etkili kilo vermenin en basit yolu zencefil çayı içmektir. Sade zencefil çayı çok yararlı özelliklere sahiptir ve kilo kaybı için ideal besin olarak kabul edilir. Bu zencefil çayını hazırlamak için önce yaklaşık yarım zencefil kökü alın ve uygun şekilde ezin. Sonra bir bardak kaynar suyla ezilmiş zencefil köklerini yaklaşık 5 dakika kaynatın. Ardından bir fincana süzerek yavaş yavaş için. Etkili kilo vermek için günde iki kez zencefil çayını içebilirsiniz.

BAL VE ZENCEFİL ÇAYI

Bal ve zencefili bir arada içmek vücudunuzdan ekstra kilo kaybetmek için inanılmaz bir yol olarak kabul edilir. Hem bal hem de zencefil, midenizi yatıştırmaya ve kilo kaybını büyük ölçüde hızlandıran antibakteriyel özelliklere sahiptir. Zencefil çayını hazırlamak için önce bir bardak kaynar suya, yarım zencefili ezip yaklaşık 5 dakika kaynatın. Kaynama tamamlandıktan sonra çayı süzün ve üzerine bir çay kaşığı bal ekleyin ve iyice karıştırın. Daha sonra sıcakken yavaşça yudumlayın. Bu çayı birkaç ay boyunca günde iki kez için, etkisi hissedip kilo vermeye başladığınızı göreceksiniz.

ZENCEFİL VE TARÇIN ÇAYI

Zencefil ve tarçın çayı, kilo kaybına etkili bir şekilde katkıda bulunan bir başka yararlı zencefil çayıdır. Tarçın çok etkili bir kilo verme maddesi olarak bilinir ve zencefil ile birlikte vücudunuzdan ekstra kilo vermenizi sağlar. Zencefil çayını hazırlamak için, gece 1 çay kaşığı tarçını bir bardak suyla karıştırın. Sabah ilk önce suyu süzün ve birkaç dakika kaynatın. Kaynar suya yarım zencefil kökü ekleyin ve tekrar 2- 3 dakika kaynatın. Daha sonra çayı bir bardağa süzün ve sıcak olarak için. Etkili bir şekilde kilo vermek için bu zencefil çayını günlük olarak aç karnına içebilirsiniz.

NANE ÇAYI VE ZENCEFİL

Kilo vermek için ideal olan bir diğer zencefil çayı, nane çayı ile zencefildir. Bu çay nane ile birlikte vücuttan etkili bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur. Hem zencefil hem de nane, etkili bir şekilde kilo vermek için yararlı özelliklere sahiptir. Bu çayı hazırlamak için önce bir bardak kaynar su alın, yarım zencefil kökü ve yaklaşık 4-5 doğranmış taze nane yaprağı ekleyin ve birkaç dakika daha pişirin. Karışımı bir fincana süzün ve sıcak bir şekilde için. Bu çay aynı zamanda ferahlatıcı bir etki bırakacak ve etkili bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacaktır.

ZENCEFİL VE LİMON ÇAYI

Zencefil çayı, limon eşliğinde kilo kaybı için başka bir etkili bir yol olarak kabul edilir. Limon, C vitamini açısından zengindir ve ayrıca etkili kilo kaybı özelliliğine sahiptir. Sabah erkenden bir fincan zencefil çayını, kilo kaybı için tüketebilirsiniz. Bu çayı hazırlamak için bir bardak kaynar suya yarım zencefil kökü ve taze sıkılmış limon suyundan bir yemek kaşığı ekleyin, 5 dakika kadar kaynatın. Bir fincanın içine süzün ve sıcak olarak yudum yudum için. Etkili sonuçlar almak için sabahları her gün bu çayı içebilirsiniz.

 

zencefil zayıflama kadınlar kulübü zencefil çayı ile kaç kilo verilir zencefilli limonlu su faydaları zencefil limon çayı toz zencefil çayı nasıl yapılır zayıflama zencefil çayı ne zaman içilmeli zayıflamak için zencefil nası