Yuttuğu Vidadan 3 Gün Sonra Böyle Kurtuldu

TAKİP ET

Aksaray'da bir markette depo sorumlusu olarak çalışan adam yediği ekmeğin içinde bulunan vidayı yuttu. Doktorlar ise hemen cerrahi işlem yapmak yerine farklı yöntemler deneyerek sonunda vidayı vücuttan çıkarmayı başardılar.

Aksaray'da yaşayan Hüseyin Şanlıtürk isimli adam bir markette depo sorumlusu olarak çalışıyordu. Her öğlen olduğu gibi yemeğini yemek için oturduğu sırada büyük bir şok yaşadı. Öğle saatlerinde yediği çorbalı köfteli menünün yanında ekmek yemek istedi. Ancak ekmeği yediği zaman büyük bir acı hissetti. Boğazında ekmekle birlikte bir yırtılma hissinin olduğunu hissetti. Bunun üzerine ekmeğin sert kısmını yuttuğu için durumun normal olduğunu düşündü. 

Ardından acı hissi bir süre daha devam etti. Ekmeğin içini açtığı zaman içinde vida olduğunu fark etti. Kendisinin de yabancı bir cisim yutmuş olduğunu düşünerek durumu iş yerindeki yetkililere bildirdi. Yetkililer ise depo sorumlusu adamı herhangi bir olumsuz duruma karşın hastaneye yönlendirdiler. 

VİDA DOĞAL YOLLARLA ÇIKTI

Doktorların yaptığı kontrolde vida yuttuğu belirlendi. Ardından hemen cerrahi müdahalede bulunmak yerine doğal yollarla çıkması için zaman verildi.Doktorlar tarafından 3 günlük bir süre verildi. Vidanın doğal yollarla çıkmaması halinde ameliyata gireceği söylendi. Bu süreçte bol bol sıvı tüketmesi ve besin olarak ise patates püresi tüketmesi gerektiği ifade edildi.

3 günün sonunda yapılan muayenelerde vidanın doğal yollarla çıktığı belirlendi. Bunun üzerine genç adam yemek ve ekmek fabrikasından şikayetçi olduğunu belirtti. Ayrıca ameliyata girmekten korktuğu için böyle bir duruma gerek kalmamasından dolayı da son derece mutlu olduğunu dile getirdi.  

aksaray vida