Yatalak Babasının Boğazını Kesti

TAKİP ET

Çanakkale'de Celal Pişkin isimli bir adam 80 yaşındaki yatalak babasının boğazını ekmek bıçağı ile keserek vahşi şekilde öldürdü.

Çanakkale'de Celal Pişkin isimli bir adam 80 yaşındaki yatalak babasının boğazını ekmek bıçağı ile keserek vahşi şekilde öldürdü. 

Çanakkale'de korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. Gece saatlerinde İlkim sokakta yaşanan vahşet adeta kan dondurdu. 2016 yılında eşini kaybeden Ali Pişkin isimli 80 yaşındaki adamın bir süredir hastalığının ilerlemesi sebebiyle yatalak olduğu ortaya çıktı. 

Yatalak olduğundan beri 54 yaşındaki oğlu Celal Pişkin ile karısı Nursel Pişkin ile yaşamaya başladı. O tarihten itibaren tüm bakımı çocuğu ve karısı tarafından üstlenildi. Ancak karısının kendi annesini hastaneye götürdüğü bir sırada korkunç bir cinayet meydana geldi. 

BABASININ BOĞAZINI KESTİ

Babası ile evde yalnız kaldığı bir sırada bilinmeyen bir sebepten dolayı babasını feci şekilde öldürdü. Bunun üzerine evden aldığı bir ekmek bıçağı ile babasının boğazını keserek feci şekilde ölmesini seyretti. Olayın ardından intihar etmek istedi. Aynı bıçakla bileklerini ve kalp bölgesini keserek hayatına son vermek istedi. Karısının eve dönmesi üzerine büyük şok yaşadığı öğrenildi. Kayınpederinin cansız bedeni ile karşılaştığı gibi ardından kocasını da kanlar içerisinde buldu. Hemen sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Celal Pişkin'in tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüldüğü öğrenildi. Emniyette ifade veren Celal Pişkin babasını neden öldürdüğü yönündeki sorulara yanıt vermedi. 

çanakkale baba cinayeti celal pişkin boğazını kesti