Whatsapp Çöktü Mü! BTK'dan Son Dakika Whatsapp Açıklaması!

TAKİP ET

3 Mayıs tarihinde çöken ve sosyal medyada büyük bir olay olan Whatsapp aynı sıkıntıları bugün akşam saatlerinde yaşadı. Whatsapp kullanıcıları akşam saatlerinde Whatsapp'a erişim sağlayamadıklarından şikayetçi oldu. Dün sosyal medyanın en çok kullanılan uygulaması olan Instagram çökmüş ve kullanıcılar neler olduğuna dair meraklanmıştı. Whatsapp hakkında kullanıcılardan gelen sorulara BTK'dan açıklama gecikmedi.

 3 Mayıs tarihinde çöken ve sosyal medyada büyük bir olay olan Whatsapp aynı sıkıntıları bugün akşam saatlerinde yaşadı. Whatsapp kullanıcıları akşam saatlerinde Whatsapp’a erişim sağlayamadıklarından şikayetçi oldu. Dün sosyal medyanın en çok kullanılan uygulaması olan Instagram çökmüş ve kullanıcılar neler olduğuna dair meraklanmıştı. Whatsapp hakkında kullanıcılardan gelen sorulara BTK’dan açıklama gecikmedi.

Dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Whatsapp 3 Mayıs tarihinde ki çöküşten sonra aradan 1 ay geçmeden bugün yine çöktü. Sosyal medyada Whatsapp’ta iletişim sağlayamayan kullanıcılar erişim sağlanmadığı ile ilgili şikayetlerde bulundu. sosyal medya devi Whatsapp’tan konu ile ilgili bir açıklama gelmezken konu hakkında BTK’dan açıklama geldi.

WHATSAPP EN SON 3 MAYISTA ÇÖKMÜŞTÜ

Dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan mesajlaşma uygulaması Whatsapp en son 3 Mayıs tarihinde çökmüş ve kullanıcılar zor durumda kalmıştı. Whatsapp kullanıcıları yaşanan sorunu Twitter üzerinden dile getirmişti. Whatsapp’ta görülen sorunun dün akşam Instagram’da da yaşanması kullanıcıları bir hayli tedirgin etti. 

BTK BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Whatsapp’ta bugün akşam saatlerinde benzer bir sorunun yaşandığına dair kullanıcılardan şikayetler gelmeye başladığında ilk açıklama BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan’dan geldi. Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Sayan, yaşanan kesintinin global ölçekte olduğunu ve konunun USOM tarafından takipte tutulduğunu belirtti. Açıklamasına devam eden Sayan, yaşanan sorunun yerli operatörlerden kaynaklanmadığının altını çizdi. 

WHATSAPP NORMALE DÖNDÜ MÜ?

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan aradan çok fazla zaman geçmeden sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptığı belirlendi. Sayan, Whatsapp’ta yaşanan sorunun sona erdiğini ve uygulamanın normal haline döndüğünü belirtti. 

 

whatsapp whatsapp çöktü mü BTK açıklama