Uygunsuz Görüntülerini Çekip Şantaj Yaptı

TAKİP ET

Eskişehir'de bir süredir birlikte olduğu kadının uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yapan adamın kıskıvrak yakalandığı öğrenildi.

Eskişehir'de bir süredir birlikte olduğu kadının uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yapan adamın kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. 

Eskişehir'de yaşanan bir yasak ilişkinin son derece olaylı bittiği tespit edildi. Alınan bilgilere göre 30 yaşındaki ismi verilmeyen bir kadının bir süredir başka bir adamla birlikte olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki adamla telefonla sürekli olarak görüşen ve uygunsuz çeşitli görüntüleri birbirlerine gönderdikleri öğrenildi. 

İlişkinin ilerlemesinin ardından 33 yaşındaki adamın evli kadına elinde bulunan uygunsuz görüntüler sebebiyle şantaj yaptığı ve bunun üzerine istediklerini almaya çalıştığı tespit edildi. Bir süre sonra evli kadının durumdan çok bunaldığı ve uzaklaşmak istediği ancak uygunsuz görüntüleri ile tehdit edildiği için adım atamadığı öğrenildi. 

ŞANTAJ YAPAN ADAM KISKIVRAK YAKALANDI

Kendisine yapılan şantaja daha fazla dayanamayan kadın zaman kaybetmeden polise başvurdu. Konu hakkında emniyet tarafından bir soruşturma başlatıldı. Şantajlara devam eden 33 yaşındaki adam kısa süre içerisinde bölgede bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzeri polis tarafından arandı. Yapılan aramaların ardından bir flash bellek elde edildi. Flash bellek içerisinde kadının ve çeşitli kişilerin uygunsuz görüntülerin bulunduğu öğrenildi. Yapılan incelemelerde S.M isimli adamın farklı suçlardan da arandığı öğrenildi. Emniyette yapılan sorgulamasının hala devam ettiği ve tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. 

eskişehir şantaj uygunsuz görüntü