Üvey anne cinayetinin sebebi ortaya çıktı! İçinde tacizde var

TAKİP ET

Aksaray'da üvey annesi Şengül Keleş'i otomobil içinde boğarak öldüren ve cesedini sulama kanalına atan Özgür Keleş'in (20) tutuklanmasıyla birlikte olayın korkunç detayları gün yüzüne çıktı.

Özgür Keleş'in, 6 ay önce Şengül Keleş'in önceki evliliğinden olan 11 yaşındaki kızına taciz suçlamasıyla tutuklandığı, ancak kısa bir süre önce üvey annenin şikayetini geri aldığı ve serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Mahkemedeki savunmasında ise "İntikamımı aldım" dediği belirtildi.

Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde, 24 Haziran'da saat 21.00 sularında, sulama kanalında hareketsiz yatan bir kadını fark edenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri, suyun az olması nedeniyle tabanı çamur haline gelmiş kanaldan çıkarılan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kimlik tespiti yapılamayan kadının cesedi, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, yaptığı araştırmada kadının Şengül Keleş olduğunu belirledi. Keleş'in, 6 ay önce 11 yaşındaki kızıyla birlikte ayrı bir ev kiraladığı ve eşinden ayrı yaşamaya başladığı tespit edildi.

Boşanma sürecinde olan eşi Yavuz Keleş ve üvey oğlu Özgür Keleş, şüpheli durumları nedeniyle gözaltına alındı. Özgür Keleş, diğer şüpheliler arasında, üvey annesi Şengül Keleş'i öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Özgür Keleş, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı, babası Yavuz Keleş ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Şengül Keleş'in, Özgür Keleş'ten sürekli şiddet gördüğü ve bu nedenle zaman zaman hastaneye başvurduğu ortaya çıktı. Şengül Keleş'in cenazesi, Ulukışla köyünde defnedildi, kızı ise yakınlarından alınarak devlet korumasına alındı. Özgür Keleş'in üvey annesi Şengül Keleş'in önceki evliliğinden olan 11 yaşındaki kızını taciz etmesi sonucu Özgür Keleş'in üvey annesi Şengül Keleş'in önceki evliliğinden olan 11 yaşındaki kızını taciz etmesi sonucu annenin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındığı ve mahkeme tarafından tutuklandığı ortaya çıktı.

Özgür Keleş, 6 ay boyunca cezaevinde kalmıştı. Ancak kısa bir süre önce üvey annenin şikayetini geri almasıyla serbest bırakılmıştı. Bu talihsiz olaydan sonra Özgür Keleş'in cinayet mahkemesinde yaptığı savunmada ise "İntikamımı aldım" dediği biliniyor. Bu açıklama, olayın perde arkasında yatan gerilimi ve öfkeyi gözler önüne seriyor.

Aksaray üvey anne cinayeti taciz iddiası