Usta Yeşilçam Oyuncusu Sevenlerini Üzdü! Ayağı Çürümeye Başladı!

TAKİP ET

Yeşilçam'ın ünlü ismi Hülya Koçyiğit yaşadığı bir kaza sonrasında ayak topuğunu çatlatmıştı. Çatlağın kırığa dönüştüğü ve ayağın çürümeye başladığı bilgisi paylaşıldı.

Yeşilçam'ın ünlü ismi Hülya Koçyiğit yaşadığı bir kaza sonrasında ayak topuğunu çatlatmıştı. Çatlağın kırığa dönüştüğü ve ayağın çürümeye başladığı bilgisi paylaşıldı. 

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından birisi olan Hülya Koçyiğit geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde bulunan bir toplantıya yetişirken talihsiz bir kaza meydana gelmişti. Ünlü sanatçının toplantıya yetişmek istediği sırada otomobilinden hızla indikten sonra koşmaya başladığı ve ayak bileğini burktuğu öğrenildi. 

Ayağını burktuktan bir süre sonra ayağının ağrısına dayanamayan ünlü oyuncunun doktora gittiği ve ayak topuğunu çatlattığını öğrendiği açıklandı. Ayağı alçıya alınırken bir süre dinlenmesi istendi. Ancak buna rağmen çatlak biraz daha ilerleyerek daha üzücü bir duruma yol açtı 

AYAĞI ÇÜRÜMEYE BAŞLADI

Ayağını burktuktan sonra topuğu alçıya alınan usta oyuncunun yeni doktor randevusunun ardından morali çok bozuldu. Doktor muayenesi sırasında çatlağın bir anda ilerleyerek kırığa doğru ilerlediği açıklandı. Bunun ardından ayakta çürümelerin meydana geldiğini öğrendi. Kırıkların tamamen iyileşmesi ve çürümelerin önlenmesi için 6 hafta boyunca yatması ve dinlenmesi gerektiğine karar verildi. Ünlü sanatçının doktorun söylediklerinden sonra moralinin son derece bozuk olduğu öğrenildi. Bunun üzerine 'Bir süre daha yatmak zorundayım. Bu yüzden moralim çok bozuldu. Ama yapacak bir şey yok. Yatmayı sevmediğim halde yatmaya devam edeceğim' ifadelerini kullandı. Onun dışında sağlık durumu hakkında herhangi bir sorun bulunmuyor. 

hülya koçyiğit ayağı çürümeye başladı kırık ayak