Ünlü Türkücünün Gelininden Akılalmaz FETÖ Planı

TAKİP ET

Ünlü türkücüler Latif Doğan'ın Rus geline Aleyna Doğan kendisini darp ettiğini iddia ettiği eşi Seydi Vakkas'tan şikayetçi oldu. Karakola kayınpederi Türkücü Latif Doğan hakkında şikayette bulunan Aleyna Doğan, "Konser gelirlerini FETÖ'ye bağışlardı" dedi. Emniyet müdürlerinin yürütülen soruşturmada Latif Doğan'ın hangi bir örgüt üyeliği tespit edilmedi.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre Türkücü notif Doğan'ın oğlu Seydi Vakkas Doğan, Rus vatandaşı Aleyna ile 2013 tarihinde evlendi. Bir süre sonra Rus gelin, eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Latif Doğan'ın oğlu yaralama suçundan yargılanmaya başlarken Gelin bu defa da polis merkezine giderek kayınpederinden şikayetçi oldu.

ÖRGÜTLE İRTİBATI ÇIKMADI

Latif Doğan'ın Rus gelini Aleyna Doğan, "Kayınpederim 15 Temmuz'da darbe yanlısı mesaj yayınladı. Konser gelirlerini de FETÖ'ye bağışlıyordu" dedi. Konu ile ilgili Savcılık tarafından soruşturma başlatılırken ünlü türkücünün örgütler hangi bir irtibatının bulunmadığını tespit edildi ve dosya takipsizlikle sonuçlandı.

son dakika latif doğan fetö son dakika haberi