Ünlü Şarkıcı Ebru Gündeş'ten Cumhurbaşkanı'na Zarrab Mesajı: Kocam Türkiye'ye Zarar Verecek!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son günlerde gündemde olan ve ABD'de davası devam eden eşi Reza Zarrab hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mesaj iletti. Kocası Reza Zarrab hakkında olan kaygı ve endişelerini dile getiren Gündeş, kocasına güvenmediğini ve Türkiye'ye zarar verebileceğini söyleyerek Erdoğan'a bu tereddütlerini yakın çevresi aracılığıyla iletti.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son günlerde gündemde olan ve ABD’de davası devam eden eşi Reza Zarrab hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mesaj iletti. Kocası Reza Zarrab hakkında olan kaygı ve endişelerini dile getiren Gündeş, kocasına güvenmediğini ve Türkiye’ye zarar verebileceğini söyleyerek Erdoğan’a bu tereddütlerini yakın çevresi aracılığıyla iletti.

ABD’de duruşması devam eden ve jüri karşısında ifadesi alınan İranlı iş adamı Reza Zarrab konusu gündemin en büyük konusu halinde. Zarrab’ın yakalanması sonrası zor günler geçiren ve çocuğuyla birlikte gözlerden bir süre uzaklaşan Ebru Gündeş şimdilerde eşinden boşanma aşamasında.

CUMHURBAŞKANI’NA MESAJ İLETTİ

Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir mesaj iletti ve kaygılarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 ilden toplanda 53 Milletvekili ile gerçekleştirdiği toplantıda gündeme gelen Reza Zarrab davası konuşulurken Gündeş’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın çevresi aracılığıyla mesaj gönderdiği ve kocası hakkındaki düşüncelerini ilettiği öğrenildi.

‘TÜRKİYE’YE ZARAR VEREBİLİR’

Alınan bilgilere göre, Ebru Gündeş’in eşi Rza Zarrab’la ilgili kaygıları olduğu ve eşine hiç güvenmediğini söylediği iddia edilirken yakın çevresi aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği mesaj ile eşi Reza Zarrab’ın Türkiye’ye zarar verebilecek bir tutum sergileyebileceğini ilettiği öne sürüldü.

ERDOĞAN’DAN GÜNDEŞ’İN MESAJINA İLK YORUM

2016 yılında ABD’de yakalanan eşi Reza Zarrab için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın çevresi aracılığıyla mesaj gönderen Ebru Gündeş’in söyledikleri için yorumda bulunan Erdoğan, ‘Abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun.’ sözleriyle karşılık verdi.

 

Ebru Gündeş Cumhurbaşkanı Erdoğan Reza Zarrab Gündeş Erdoğana ne iletti ABD