Ukrayna'da Katledilen Türk Kızlarından Birisinin Babası İlk Kez Konuştu!

TAKİP ET

Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan iki genç kızın öldürülmesi üzerine acılı babalardan birisi konu hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Takıntılı bir Türk erkeğinden bahsetti.

Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan iki Türk kızının vahşi şekilde öldürülmesinin ardından Ukrayna polisi tarafından geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Bunun üzerine cinayetim kim ya da kimler tarafından işlendiği henüz bilinmiyor. Hatay'da oturan babalardan birisi ise büyük bir keder içerisinde olduğunu anlattı. Şok yaratacak açıklamalarda bulundu. Kızların peşinde saplantılı bir Türk erkeğinin olduğunu iddia etti. 

Ukrayna'nın Harkov kentinde iki Türk genç kız üniversite eğitimlerini tamamlamak için birlikte yaşıyorlardı. Üniversitede tıp eğitimi aldıkları öğrenilen iki genç kız arkadaş oldukları için aynı evde yaşıyorlardır. İki yıldır Ukrayna'da olan iki Türk kızının geçtiğimiz günlerde yaşadıkları evde ölü olarak bulundukları ortaya çıktı. 

BABALARDAN BİRİSİ ŞOK AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Genç kızların aileleri kızlarına ulaşamadıkları için durumu polise bildirdiler. Polis tarafından yapılan ziyaretlerde kapıyı açmadıkları için kiralık olan daireye çilingir yardımı ile girildi. İki genç kızın evde ölü olarak bulundukları ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde öldürüldükleri ortaya çıktı. 

Genç kızlardan Buket Yılmaz'ın Hatay'da yaşayan ailesi büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını anlattı. Baba evine ölüm haberinin oluşmasının ardından komşular başsağlığına gelmeye başladılar. Baba Levent Yıldız Ukrayna polisinden kesin haberler alamadıklarını ancak duyumlarına göre iki kıza da takıntılı olduğu iddia edilen bir Türk vatandaşı erkeğin olduğunu iddia etti. Konunun aydınlatılması için soruşturma devam ediyor. 

ukrayna türk kızları cinayet