Twitter'a Heyecanla Beklenen O Özellik Geliyor

TAKİP ET

Twitter'da kullanıcılar bir süredir tweetlerin düzenlenebilmesini istiyorlardır. Bunun üzerine yetkililer yeni güncellemeyi duyurdu.

Twitter'da kullanıcılar bir süredir tweetlerin düzenlenebilmesini istiyorlardır. Bunun üzerine yetkililer yeni güncellemeyi duyurdu. 

Sosyal medya araçları arasında sıklıkla kullanılan Twitter her geçen gün yeni güncellemeler ile gündeme gelmeye başlıyor. Bu süreç içerisinde kullanıcılar yazdıkları tweetlerin sonradan yeniden düzenlenemiyor oluşundan dolayı şikayetçi olduklarını belirtmişlerdi. Bunu dikkate alan yetkililerin güncelleme ile durumu çözüme kavuşturdukları öğrenildi. 

Hindistan'da düzenlenen bir toplantı ve gerçekleştirilen etkinlik sonrasında tweetlerin düzeltilmesi için bir butonun konulmasına karar verildi. Sosyal medyada ortaya çıkan açıkların bu süreçte incelendiği belirtildi. 

DÜZELTME DÜĞMESİ İLE DÜZENLEMELER YAPILACAK

Şirket olarak yapılan incelemeler sonrasında alınan karar ile birlikte bir düzenleme düğmesinin konulmasına karar verildi. Daha önce yanlış  tweet atıldığı takdirde silip tekrar yazmak gerektiği için bu durum kullanıcılar arasında birtakım sorunlara yol açmıştı. Bundan sonra düğme ile birlikte gerekli düzenlemeler yapılabilecek. Bu durumda bazı tartışmalar gündeme gelmeye başladı. Kötü amaçlı tweet atanların sonraki zamanlarda düzeltme ile birlikte işin içinden çıkabilecekleri iddia edilmişti. Bu durumda kötü amaçlı kullanımlar için yapılacak bir şey olmadığı ifade edildi. Twitter için düzenleme isteğinin uzun zamandır kullanıcılar tarafından beklendiği belirtilmişti. Artık yazılan tweetler tekrar yazılıp silinmek zorunda kalmayacak. İlerleyen günlerde sosyal medyada yapılan incelemeler ile yeniden eksikliklerin güncellemeler ile tamamlanması bekleniyor. 

twitter güncelleme