Türkiye'den ABD'ye Son Dakika Gülen Uyarısı: Derhal İade Edin

TAKİP ET

FETÖ elebaşı Fethullah Güleniçin ABD'ye uyarı yapan Türkiye Washington Büyükelçiliği, Türkiye'nin Gülen'in yargılanabilmesi için derhal iade edilmesini beklemektedir.' şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

FETÖ elebaşı Fethullah Güleniçin ABD’ye uyarı yapan Türkiye Washington Büyükelçiliği, Türkiye’nin Gülen’in yargılanabilmesi için derhal iade edilmesini beklemektedir.’ şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

Türkiye Washington Büyükelçiliği’nden ABD’ye Gülen’in iadesi ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldığı öğrenildi. Yapılan açıklamada, FETÖ elebaşı Gülen’in yargılanabilmesi için derhal Türkiye’ye iade edilmesi istendiği belirtildi.

‘TÜRKİYE VE TÜRK HALKI GÜLEN’İN İADESİNİ BEKLEMEKTEDİR’

Alınan bilgilere göre, Başbakan Binali Yıldırım’ın ABD ziyaretinden bir gün sonra Türkiye Washington Büyükelçiliği’nden ABD’ye yapılan son dakika uyarısında, Türkiye ve Türk halkının ABD’den Gülen’in Türkiye’de yargılanabilmesi için derhal iade edilmesini beklediğini, Gülen’in hakkında yapılan bütün suçlamalara rağmen halen ABD’de bulunmaya devam etmesinin Tük halkında büyük şaşkınlık ve üzüntü yarattığı ve FETÖ elebaşı Gülen’in iadesi için koordinasyon içinde çalışmalara devam edildiği belirtildi.

 

ABD Washington Büyükelçiliği Uyarı Son dakika FETÖ elebaşı Fethullah Gülen İade Türkiye Açıklama