Türkiye Palu Ailesini Konuşuyor! Her Şey Bu Cani Damatla Başladı

TAKİP ET

Türkiye kayıp iki aile ferdini bulmak için 21 Aralık tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Palu Ailesi'ni konuşmaya devam ediyor. Türkiye'yi dehşete düşüren olaylar zincirine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Kendisini cinci hoca olarak tanıtan damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu ailesi hakkında ortaya çıkan iddialar kandırmaya devam ediyor. Olayda şu anda üç cinayet 4 çocuğa tecavüz işkence ve gasp var...

O kadar karışık bir hikaye ki isterseniz Öncelikle Palu Ailesi’ni tanıyarak anlatmaya başlayalım. Aile aslen Ordulu ancak Kocaeli'de yaşıyor. Harun-Havva Palu çiftinin  Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek isminde 5 çocuğu bulunuyor. Meryem daha sonra Ahmet Tahnal ile evlenip İstanbul’a  taşınıyor ve bu evlilikten iki çocukları Dünyaya Geliyor. Ailenin diğer kızı Emine ise Tuncer Ustael  ile evleniyor Onun da iki çocuğu oluyor.

KABUS DAMATLA BAŞLIYOR

Tanıkların ifadelerine göre damat Tuncer’in  aileye katılması ile birlikte kabus dolu günler başlıyor. Baba Harun'un 4 anne havanın ise bir evi varken kendine cinci hoca olarak tanıtan Tuncer gözlerini bu evlere dikiyor. Aile fertlerini kandıran ve kendisine millet haline getiren Tuncer daha sonra Meryem'in kocası Ahmet ve baba Harun'u kendilerine inanmadıkları için tuzağa düşürüyor.

"BACANAĞINI ÖLDÜRTTÜ"

Tuncer kandırdığı karısının kardeşi İsa'yı bacanağı Ahmet'i vurmaya ikna ediyor. İsa kardeşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla eniştesi Ahmet'i öldürüyor. Aile bunun üzerine Meryem'i büyü ve cin ve korkutarak ağır tahrik ifadesi verdiriyor. Cinayeti baba Harun üstleniyor ve Ben vurdum diyerek cezaevine giriyor.

PARMAK İZİ VARDI

Cinayet silahında insanın da parmak izi olmasına rağmen Baba Harun 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılıyor. Burada Tuncer istediğini alıyor Çünkü Ahmet ölüyor ve babada cezaevine giriyor. Ahmet'in eşi Meryem ve çocukları bundan sonra enişte Tuncer'in evinde yaşamaya başlıyor. Cin bahanesi ile Tuncay çocuklara inanılmaz işkenceler ve istismar uyguluyor. Ayrıca Tuncer Aile içerisinde istediği kişiyi istediği zaman aç bırakıyor.

"ÇOCUKLARINA TECAVÜZ"

Tuncer tarafından işkence edilen ve cinle korkutulan karısı evinin önünde baldızı Meryem ve 2 çocuğunun yanı sıra kendi 2 Öz evladına da tecavüz ediyor. Çocukların makatlarına iğne batıran Tuncer'in işkencelerine dayanamayan Recep evden iki defa kaçıyor. O dönem polis tarafından bulunan Recep hiçbir şey katlanamadığı için enişteye geri veriliyor. Ancak Recep 2008 yılının Mayıs ayında bir kez daha evden kaçıyor fakat kardeşim Melike'yi kaçırmayı başaramıyor. Bu defa açlıktan bayıldım bulunan ve karakola teslim eden çocuğun sağlık kontrolünde tecavüze uğradığı ve aç bırakıldığı tespit ediliyor.

HİÇ CEZA VERİLMEDİ

Karakolda ifade veren küçük çocuk eniştesi ve dayısının kendisine Bulvarı yaptırdığını söylüyor ve Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştiriliyor. Fakat Bu olaydan sonra enişte de dayı da ceza almıyor. 2008 yılının Temmuz ayında ise Tuncer'in oğlu Enes evden kaçıyor. Çocuk yarım saat sonra bulunuyor Ve aile karakola çağırıyor. Aile her zaman olduğu gibi Tuncer’i savunuyor ve çocuğu maskeli kişilerin kaçırdığını iddia ediyor.

5 GÜN CEZAEVİ SONRA CANLI YAYIN

Tuncer bu cinayetler ve tecavüz zorla ilgili olarak hiçbir zaman ceza almıyor. 25 Aralık tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Tuncer Başka bir suçtan arandığı için program sırasında gözaltına alınarak cezaevine gönderiliyor. 5 gün boyunca cezaevinde kalan Tuncer programa katılmaya devam ediyor.

ANNEANNE TORUNUNU KEFENLEMİŞ

İddiaya göre aile Otomobilde yaşadığı sırada Tuncer Ustael Meryem'i ağaca bağlayıp darp etti ve aç bıraktı bunun üzerine Meryem hayatını kaybetti. Daha sonra Tuncer ve Meryem'in kardeşi insan genç kadını Tütünçiftlik sahilinde gömdü. Meryem'in kızı 6 yaşındaki Melike'ye hala Tecavüz Etmeye devam eden Tuncer hamile kalmasından endişe ettiği için her gün karnına taş bağladı ve ispirto içerdi. Meryem'in ortadan kaybolmasından Tam bir yıl sonra içine cin kaçmış diyerek Melike yeniden ispirto içeren Tuncer küçük kızı öldürdü.

ZORLA SENET İMZALATTILAR

Ailenin 4 vardı kızı bilinmeyen bir noktaya gömerken anneanne Havva Melike'yi yıkayıp kefenledi. Damat Tuncer yine boş durmadı ve bu defa da Harun Palu’nun kız kardeşi olan Gülbahar Sadık ın evine göz dikti. Tuncer Ayşe Melek İsa ve kayınvalide Havva ile birlikte biber gazı sıktıkları Gülbahar sadık’a zorla boş senet imzalattılar. İşte bir tek bu olaydan dolayı aile ve Tuncer ceza aldı.

BABA AKIL HASTANESİNDE

2011 yılında suçsuz yere yaptığı hapishaneden çıkan Harun Palu, oğlu Fatih kızı Ayşe Melek ve karısı Havva ile birlikte savcılığa gitti. Burada ifade veren aile Meryem ve Melike'nin Tütünçiftlik'te gömüldüğünü söyledi. O  dönen burada kazı yapıldı ancak Cesetler bulunamadı. Bu sırada Tuncer yeniden aileyi cinlerle korkutarak ifadelerini değiştirmesini sağladı. Tuncer'in yaptıklarına karşı koyan tek kişi olan Baba Harun ise şizofreni teşhisi ile haklı Hastanesi'ne götürüldü.
3 cinayet ile suçlanan Tuncer Ustael ise önceki gün katıldığı programda Meryem ve kızı Melike'yi Ahmet Tahnal’ın Ailesinin öldürdüğünü iddia etti. Her fırsatta kendisini koruyan kayınvalidesinin de suçlayan Tuncer,  “Bu bilgiyi kayınvalidem Havva Palu akrabalarıyla telefonda konuşurken duydum. Cesetler 2011’de yanlış yerde arandı. Gerçek yerini kayınvalidem biliyor” dedi. Havva Palu bunu reddetti. Yeni bilgiler doğrultusunda Tütünçiftlik’te kazı yapılıyor.

müge anlı palu ailesi palu ailesi kimdir müge anlı ile tatlı sert tuncer ustael melike tahnal meryem tahnal