Tunceli'de Çatışma! 3 Asker Hafif Şekilde Yaralandı!

TAKİP ET

Gelen bilgilere göre Tunceli Çiçekli Köyü kırsalında operasyonda olan güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktığı belirlendi. Operasyon esnasında çıkan çatışmada 3 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Çatışmada yaralanan 3 askerin durumlarının hafif olduğu öğrenildi.

Gelen bilgilere göre Tunceli Çiçekli Köyü kırsalında operasyonda olan güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktığı belirlendi. Operasyon esnasında çıkan çatışmada 3 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Çatışmada yaralanan 3 askerin durumlarının hafif olduğu öğrenildi.

Tunceli’den çatıma haberi geldi. Tunceli’nin kent Merkezi’nde bulunan Çiçekli köyü kırsalında operasyona çıkan güvenlik görevlileri ve orada bulunan bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktığı bilgisi alındı. Teröristler ve güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandığı belirtildi. Bu esnada çatışma yaşanırken teröristlerce düzenlenmiş olan el yapımı bombanın da infilak ettiği belirtildi. İnfilak eden el yapımı bomba sonrasında 3 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralanan 3 askerin Tunceli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı ve durumlarının hafif olduğu öğrenildi. Çatışmanın yaşandığı bölgede güvenlik görevlilerinin operasyonlarının devam ettiği bilgisi alındı. 

 

tuncelide çatışma pkklı teröristlerle güvenlik güçleri çatıştı 3 asker hafif şekilde yaralandı tunceli