Trajikomik Hırsızlık Hikayesi! 6 Villayı Soydular Soluğu Plajda Aldılar

TAKİP ET

Bodrum Marmaris'te özelliklede yaz aylarında tatil bölgelerinde artan hırsızlık olayları nedeni ile özel bir tim kuruldu. Kurulan özel tim araştırmaları sonucunda hırsızlık yaptığından şüphelendikleri iki kişiyi plajda şezlong üzerinde güneşlenirken yakaladı.

Bodrum Marmaris’te özelliklede yaz aylarında tatil bölgelerinde artan hırsızlık olayları nedeni ile özel bir tim kuruldu. Kurulan özel tim araştırmaları sonucunda hırsızlık yaptığından şüphelendikleri iki kişiyi plajda şezlong üzerinde güneşlenirken yakaladı. 

Tatil bölgesi Marmaris’te son zamanlarda merkez içinde artan hırsızlık olayları nedeni ile ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek özel bir tim kurdu.

12 kişiden oluşan özel ekip, hırsızlık olaylarının yoğun olarak yaşandığı bölgelerde bulunan MOBESE kameraları, 53 ayrı iş yeri ve binaya ait olan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıyeten gündüz ve gecede ilçe merkezi il çevresindeki tüm sokak ve caddelerde de şüpheli şahıslara yönelik çalışmalar başlatıldı.

HIRSIZLAR KENDİLERİNE HIRSIZ GÖRÜNÜMÜ VERDİ

Özel tim ile kurulan ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda villalara girerek hırsızlık yapan şahısların Filiz K. ve Meryem K. olduğu tespit edildi. Polis ekipleri Atatürk Caddesi İçmeler Mahallesi’ne kadar uzanan 11 kilometrelik sahil yolundaki plajda tek tek bu şüphelilerin aramasını yaptı. 

Polisin aramaları sonucunda, Filiz K. ve Meryem K. dün öğle saatlerinde lüks villaların yakınında yer alan Uzunyalı Mevkiinde bir otelin plajında şezlonglarda güneşlenirken yakalandı. Polis ekipleri iki şüpheliyi plajdan alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam edildiği öğrenilirken Filiz K. ve Meryem K. adlı hırsızların kendilerine sahte kimlik düzenledikleri ortaya çıktı. Kendileri ile ilgili suçlamalar kabul etmeyen iki şüpheli polis ekiplerinin yaptığı parmak izi çalışmaları sonrasında Marmaris’te 10 gündür yaşanan villa hırsızlıklarının 6’sının faili çıktı.

 

muğla marmaris hırsızlık şüpheli kadınlar plaj