Tatile Giderken Evlerini Kiraya Verdiler, Döndüklerinde Büyük Bir Şok Yaşadılar

TAKİP ET

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Bir çift tatile giderken evlerine bir internet sitesi üzerinden kiraya verdi. Fakat Çift geri döndüklerinde karşılaştıkları kötü sürprizle büyük bir şok yaşadı. Çünkü çiftin evi tatilleri boyunca 3 hayat kadını tarafından Randevu evi olarak kullanılmıştı.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, Bir çift tatile giderken evlerine bir internet sitesi üzerinden kiraya verdi. Fakat Çift geri döndüklerinde karşılaştıkları kötü sürprizle büyük bir şok yaşadı.  Çünkü çiftin evi tatilleri boyunca 3 hayat kadını tarafından Randevu evi olarak kullanılmıştı.

Hollandalı çift Amsterdam'ın Rivierenbuurt semtinde bulunan evlerini tatilleri boyunca boş kalmaması için internet üzerinden kiraya verdi. Ev kirası sayesinde tatil masraflarının bir bölümünde karşılayan çift geri döndüklerinde Evim biraz dağınık olduğunu gördü. Çift evin kanepe ve yatak üzerinde bulunan beyaz lekelere bir anlam veremezken Bu sırada kapıyı bir polis çaldı. Polisin anlattıkları üzerine çift büyük bir şok yaşadı.  Çünkü çift tatilde oldukları süre boyunca Evleri 3 hayat kadını tarafından fuhuş için kullanılmıştı.

CİNSEL İÇERİKLİ SİTELERE İLAN VERMİŞLER
Amsterdam polisi tarafından yapılan açıklamada hayat kadınlarının evini kiraladıktan sonra internet üzerindeki cinsel içerikli sitelere ilan verdiğini belirtti. Polis ekipleri ilandaki adresi kontrol için gidince evin daha önce bir internet sitesi üzerinden kiralandığını öğrendi. Kadınların Hollanda'da yasal oturma izni olduğunu belirleyen polis ekipleri insan kaçakçılığı ile ilgili elinin olmadığını öğrenince 3 gün içerisinde evi boşaltmalarını istedi. Tatil dönüşü hayatının şokunu yaşayan çift ise Amsterdam’ın yeni kanallarından birine yaptıkları açıklamada Evde sadece bir yatak odasının bulunduğunu evin 60 metrekare olduğunu ve üç ayrı kişinin fuhuş yapması nedeniyle oldukça Şaşkın olduklarını dile getirdi. Artık evde bulunan hiç bir eşyayı kullanmaya cesaret edemediklerini söyleyen çift bu eve artık kendi evleri gibi hissetme dediklerini dile getirdi.

 

Hollanda amsterdam kira hayat kadını şok