Tatil dönüşü feci kaza! Uzman çavuş ve kızı hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı

TAKİP ET

Kayseri-Malatya yolunda, dün saat 11.00 sıralarında, Pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana gelen korkunç kaza, bir aileyi yasa boğdu. Jandarma Uzman Çavuş Kasım Yasak (31) idaresindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Kasım Yasak ve kızı Nazlı Yasak hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı. Tatil için Konya'ya gitmekte olan Elazığlı ailenin trajik hikayesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Ailenin tatil planı korkunç bir trajediyle sonuçlandı. Jandarma Uzman Çavuş Kasım Yasak yönetimindeki araç, Kayseri-Malatya yolunun 90’ıncı kilometresinde meydana gelen kazada şarampole devrildi. Kazada, Kasım Yasak'ın yanı sıra eşi Şükran, kızları Hilal Aslı ve Nazlı ile oğlu Yiğit Yasak yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık personeli, yaralıları Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Ancak Uzman Çavuş Kasım Yasak ve kızı Nazlı Yasak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Babasıyla birlikte yaşamını yitiren Nazlı Yasak'ın cenazesi, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kasım Yasak ve Nazlı Yasak'ın cenazeleri, Kayseri Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi sonrasında Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde toprağa verildi. Kazada yaralanan Şükran Yasak ve iki çocuğunun tedavileri hala devam ederken, ailenin Konya'ya tatil amaçlı gittiği öğrenildi. Ailenin bu acı kaybı, tüm ülkeyi yasa boğdu.

Kayseri trafik kazası ölüm haberi uzman çavuş