Suudi Arabistan'dan Kan Parası Açıklaması Geldi

TAKİP ET

Vahşi şekilde öldürülen Cemal Kaşıkçıoğlu'nun ailesine Suudi Arabistan tarafından kan parası ödemesinin yapılacağı ifade edildi.

Vahşi şekilde öldürülen Cemal Kaşıkçıoğlu'nun ailesine Suudi Arabistan tarafından kan parası ödemesinin yapılacağı ifade edildi. 

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçıoğlu geçtiğimiz ay girdiği başkonsoloslukta feci şekilde öldürülmüştü. Ünlü gazetecinin öldürüldüğü Suudi Arabistan tarafından kabul edilmesine rağmen henüz ünlü gazetecinin cesedine ulaşılamamıştı. Bunun üzerine Suudi Arabistan hükümeti tarafından yeni bir açıklama yapıldı. 

Yapılan açıklama doğrultusunda ünlü gazetecinin ailesine hükümet tarafından belirli bir miktarda kan parasının ödeneceği ifade edildi. Üst düzey yetkililer tarafından yapılan açıklamanın ardından tartışmalar gündeme gelmeye başladı. 

KAN PARASI VERİLECEK

Suudi Arabistan televizyonu tarafından yapılan incelemeler sonrasında öldürülen gazetecinin ailesinin son derece üzgün olduğu, bu sürecin biraz daha olumlu geçmesi açısından ailesine bu anlamda kan parası adı altında para verileceği öğrenildi. ABD Başkanı Donald Trump ile Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cemal Kaşıkçı cinayetini değerlendirmek ve yapılacakları görüşmek için yakın zamanda bir araya gelmeleri bekleniyor. Henüz Suudi Arabistan hükümetinden televizyon kanalı ile net bir açıklama yapılmadı. Ancak üst düzey yetkililerden alındığı belirlenen bilgiler sonrasında belirli bir miktar kan parasının ödeneceği iddia edildi. Ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedine hala ulaşılamadığı için arama çalışmaları devam ediyor. Cesedin parçalara ayrıldıktan sonra asitle eritilmiş olabileceği yönünde bazı iddialar gündeme gelmişti. Hala bazı delillerin toplandığı öğrenildi. 

suudi arabistan kan parası cemal kaşıkçı