Suriye Sınırında Patlayan Mayın Sonucu Türk Mühendis Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Kilis'te yer alan Suriye sınırında modüler duvar inşası görevlisi olan 30 yaşındaki Mühendis Mehmet Akcan'ın aracı ile ilerlediği sıralarda mayınların infilak ettirilmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kilis’te yer alan Suriye sınırında modüler duvar inşası görevlisi olan 30 yaşındaki Mühendis Mehmet Akcan’ın aracı ile ilerlediği sıralarda mayınların infilak ettirilmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

ARACI İLE GEÇİŞİ SIRASINDA MAYIN PATLADI

Suriye sınırında görevli olan Türk Mühendisin aracı ile ilerlediği esnada mayın patladığı ve genç mühendisin hayatını kaybettiği bilgisi alındı. Alınan bilgilere göre olayın, Kilis merkeze bağı olan Demirışık köyü yakınlarındaki Şimşek Hudut Karakolu sorumluluk alanı Türkiye-Suriye sınırında yaşandığı öğrenildi. Sınırda örülmekte olan modüler duvar inşasında görevlendirilmiş olan genç Mühendis Mehmet Akcan’ın aracı ile geçtiği esnada sınır hattı üzerinde mayının patladığı ve mühendisin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi. Genç mühendisin cenazesi otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

suriye sınırı kilis türk mühendis mayın patlama öldü sınır