Su İçmeye Kalkan Öğrenci Fark Etti! Aydın'da Kız Yurdunda Korkunç Olay

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kız öğrenci yurdunda sabaha karşı yaşanan olay herkesi korkuttu. Sabaha karşı su içmek için kalkan bir öğrencinin yurda gizlice giren bir erkeği görmesi üzerine çığlık attığı ve kızın çığlık atmasıyla şahsın yangın merdivenini kullanarak kaçtığı belirtildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kız öğrenci yurdunda sabaha karşı yaşanan olay herkesi korkuttu. Sabaha karşı su içmek için kalkan bir öğrencinin yurda gizlice giren bir erkeği görmesi üzerine çığlık attığı ve kızın çığlık atmasıyla şahsın yangın merdivenini kullanarak kaçtığı belirtildi.

Olay, Aydın Efeler ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabaha karşı saat 04.00 sularında su içmek için uykusundan uyanan bir kız öğrencinin karşısında bir erkek gördüğü ve panik içinde çığlık atmaya başladığı öğrenildi. Öğrencinin çığlık atmasıyla korkuya kapılan ve panikleyen şahsın yurdun yangın merdivenini kullanarak kaçtığı öğrenildi.

‘ODASINA KADAR GİRMİŞ’

Genç kızın çığlıkları üzerine diğer öğrencilerin arkadaşlarının yanına koştuğu öğrenilirken olayı yaşayan öğrenciler yaşananları bir bir anlattı. Yaşadıkları ile ilgili bilgi veren öğrenciler, erkek şahsın yurdun yangın merdivenini kullanarak arkadaşlarının odasına kadar girdiğini söylerken duydukları çığlıklar üzerine uyandıklarını ve hemen arkadaşlarının odasına koştuklarını söylediler. Odaya geldiklerinde paniklediği ve korktuğu görülen erkek şahsın odada bulunan eşyalara çarparak yine yangın merdivenini kullanıp olay yerinden kaçtığı belirtildi. 

‘ÖĞRECİLERİMİZDEN BİRİNE PLATONİK AŞIK OLABİLİR’

Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan yurt sahibi Yiğit Olur, yurdun güvenlik kameralarını inceleyen polis ekiplerinin şahsın eşkalini tespit ettiklerini ve olayın ya hırsızlık amaçlı ya da öğrencilerden birine karşı platonik aşk olabileceği üzerinde durduğu belirtildi. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bilgilerine ulaşıldı.

 

Aydın Efeler Kız öğrenci yurdu Yurda giren erkek Öğrenci