Son Dakika! Şırnak'ta Piknik Yapan Öğrencilerin Üzerine Yıldırım Düştü, 12 Yaralı

TAKİP ET

Şırnak'ın Silopi ilçesinde piknik yapmakta olan öğrencilerin üzerine yıldırım düştü. Yaşanan feci olayın ardından ilk belirlemelere göre, 12 öğrencinin yaralandığı aktarıldı.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde piknik yapmakta olan öğrencilerin üzerine yıldırım düştü. Yaşanan feci olayın ardından ilk belirlemelere göre, 12 öğrencinin yaralandığı aktarıldı.

Olay, Şırnak Silopi ilçesinde meydana geldi. Olayla ilgili henüz net bilgilere ulaşılamazken piknik yapmaya giden öğrencilerin üzerine yıldırım düştüğü ve ilk belirlemelere göre, 12 öğrencinin yaralandığı aktarıldı. Yaralanan öğrencilerin olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. 

YILDIRIM AĞACA İSABET ETTİ

Olayla ilgili alınan son bilgilerde, Şırnak Silopi Atatürk Anadolü Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinin düzenlediği piknik için gittikleri Düzalan köyü yakınlarında pikniğin gerçekleştirildiği sıralarda bir ağaca yıldırım isabet ettiği öğrenildi. Yaşanan olay sonucunda, Abuzer Akyel, Sena Terip, Ubeyt Başak, Songül Kabul, Emel Fındık, Elif Süer, Vildan Toğuç, Ayşe Gündoğan, Çiğdem Dikmen, Faruk Arsun ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 ismin yaralandığı öğrenildi. 

YARALILAR DİCLE ÜNİVERSİTESİ'NDE TEDAVİ ALTINDA

Yaralanan öğrencilerin olay yerine sevk edilen ambulanslarla ilk olarak Silopi Devlet Hastanesi'ne daha sonrada Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş'ın yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Son dakika Şırnak Silopi Öğrenci Piknik Yıldırım