Son Dakika! Meteoroloji'den Önemli Uyarı, Çok Kuvvetli Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Muğla Antalya arasındaki kıyı şeridi ile orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde yer yer şiddetli fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada yağışların bugün akşam saatlerinde Antalya'nın doğusu ile Mersin çevrelerinde şiddetli ve yer yer çok şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel su baskını ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olması istendi.
Bu akşam saatlerinden itibaren Rüzgar Marmara'nın doğusu İç Anadolu'nun Güney ve doğrusu orta Akdeniz ile orta ve Doğu Karadeniz'de Gece saatlerinde Kıyı Ege Yarın Marmara'nın Güney'i Ege ve batı Akdeniz'de Güney yönlerden fırtına orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerine yüksek kesimlerinde zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esecek.
Meteoroloji açıklamasında baca gazı zehirlenmesi ulaşımda aksamalar yerel ortak oluşumu Artvin direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmasını istedi. Kesimlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 2 ile 6 derece üzerinde diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

 

meteoroloji son dakika hava durumu hava durumu son dakika meteoroloji son dakika