Son Dakika! Mardin'de Teröristler ve Güvenlik Güçleri Arasında Çatışma: 2 Asker Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Mardin Ömer'li ilçe kırsalında PKK'lı bir grup terörist ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı ve çatışma sonrasında 2 askerin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan çatışma sonrasında Mardin Valiliği teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

Alınan son dakika bilgisinde Mardin Ömer’li ilçe kırsalında PKK’lı bir grup terörist ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığı ve çatışma sonrasında 2 askerin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan çatışma sonrasında Mardin Valiliği teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

Mardin’in Ömerli ilçesi kırsal bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik devam eden operasyonlar sonrasında PKK’lı bir grup terörist ve güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandığı bilgisi alındı. PKK’lı bir grup teröristin açtığı ilk ateş sonucu 2 askerin yaralandığı öğrenilirken güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesiyle sıcak temas yaşandığı öğrenildi. Çatışmada yaralanan 2 askerin bölgeden alınarak Diyarbakır Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

12 MAHALLEDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Kırsal bölgede meydana gelen çatışma sonrasında 2 askerin yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı bilgisi sonrasında Valilikten yapılan açıklamada Kaynakkaya Köyü Kırsalı dahil 12 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini ve PKK’lı teröristlere yönelik gerçekleştirilecek operasyonlar nedeniyle yasağın bugün saat 09.30 itibariyle başladığı ve ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkmanın yasak olduğu belirtildi.

 

Son dakika Mardin Ömerli PKK Terörist Güvenlik güçleri Çatışma 2 Asker yaralı Sokağa çıkma yasağı Valilik