Son Dakika! İstanbul'da Marketi Soymaya Çalışan Hırsızlar Polisle Çatıştı: 1 Polis Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Ümraniye'de bir markete giren kar maskeli hırsızların tesadüf eseri orada yer alan polis memuruyla çatıştığı öğrenildi. Çıkan çatışmada 1 polis memurunun bacağına isabet eden kurşunla yaralandığı öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Ümraniye’de bir markete giren kar maskeli hırsızların tesadüf eseri orada yer alan polis memuruyla çatıştığı öğrenildi. Çıkan çatışmada 1 polis memurunun bacağına isabet eden kurşunla yaralandığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Ümraniye’de saat 19.30 sularında meydana geldi. Ümraniye’de yer alan bir zincir markette kar maskeli olan 3 soyguncunun girdikleri markette güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikleri ve marketten bir miktar sigara ve para alarak kaçmaya başladıkları belirtildi.

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Bu esnada aynı markette alış veriş yapmakta olan bir polis memuru da soyguncular engellemek istedi. soyguncular ve tesadüf eseri markette bulunan polis memuru Salih Aycan arasında çıkan çatışmada polis memurunun bacağına isabet eden kurşunla yaralandığı öğrenildi. ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildiği öğrenildi.

 

İstanbul Ümraniye Soygun Soyguncular Polis Çatışma 1 Polis yaralı